dosa Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 am creat acest topic ca poate ...cine stie?!! am cumparat de la tme 100 de memorii de tip 24cxx. Cand am avut nevoie sa folosesc din acestea, am constatat ca toate sunt defecte. am cumparat relee. unul din ele mi-a picat dupa 3 luni de functionare, desi era de curent mai mare ( 6 amperi in loc de 5) am cumparat de la tme tl431 (smd). Dupa ceva vreme am avut nevoie sa folosesc una, intr-un televizor sharp de 42 inch. a functionat la mine in atelier 3-4 zile, pana a venit clientul dupa televizor. Dupa ce l-a dus acasa, televizorul face acelasi defect. M-am dus, am luat aparatul ( o placere sa cari namila aia), inlocuit din nou acelasi tl431, dar de data asta am pus unul recuperat dintr-un alt montaj...si....MERGEEEE....deci.: si tl431 proaste....simt ca ma apuca toti dracii, ma trec toate caldurile....ma gandesc ca e bine sa stim si noi, electronistii, cu cine colaboram... cred ca nenorocitii astia isi bat joc de munca noastra doar pentru a distruge depanarea, sa se cumpere totul nou sa se imbogateasca cativa jegosi... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Daca si astia au inceput sa vanda stifturi , rebuturi ,, e de rau '' Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Am observat ca-ti poti alege producatorul in lista de componente. Eu pe asta mizez. Cand fac comanda si e un producator mai dubios/necunoscut si nu pot alege altul din lipsa de stoc,renunt. Editat Ianuarie 30, 2016 de pre amp Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 am cumparat de la tme 100 de memorii de tip 24cxx. Cand am avut nevoie sa folosesc din acestea, am constatat ca toate sunt defecte. Cam greu de crezut .... Ai luat legatura cu ei ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Cam greu de crezut .... ba nu e deloc greu de crezut , stimabile . marea majoritate a depanatorilor se arunca sa cumpere 24cxx de fabricatie st microelectronics si de provenienta china , intrucit sint cele mai ieftine de pe piata din rsr . gresit , gresit ....de 3 ori gresit ... aproape oricare ar fi xx-ul , daca marcajul este ST si CHN / CHINA , apai puteti fi sigur ca un procentaj destul de substantial din acele memorii sint inutilizabile . recomandarea mea este sa va orientati catre catalyst , microchip sau atmel , care , chiar daca sint mai scumpe , au un procentaj de rebuturi la capitolul memorii considerabil mai mic decit in cazul st microelectronics made in china . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum