Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sa ne laudam cu ce avem... ;)

Postări Recomandate

am creat acest topic ca poate ...cine stie?!!

am cumparat de la tme 100 de memorii de tip 24cxx. Cand am avut nevoie sa folosesc din acestea, am constatat ca toate sunt defecte.

am cumparat relee. unul din ele mi-a picat dupa 3 luni de functionare, desi era de curent mai mare ( 6 amperi in loc de 5)

am cumparat de la tme tl431 (smd). Dupa ceva vreme am avut nevoie sa folosesc una, intr-un televizor sharp de 42 inch. a functionat la mine in atelier 3-4 zile, pana a venit clientul dupa televizor. Dupa ce l-a dus acasa, televizorul face acelasi defect. M-am dus, am luat aparatul ( o placere sa cari namila aia), inlocuit din nou acelasi tl431, dar de data asta am pus unul recuperat dintr-un alt montaj...si....MERGEEEE....deci.: si tl431 proaste....simt ca ma apuca toti dracii, ma trec toate caldurile....ma gandesc ca e bine sa stim si noi, electronistii, cu cine colaboram... 

cred ca nenorocitii astia isi bat joc de munca noastra doar pentru a distruge depanarea, sa se cumpere totul nou sa se imbogateasca cativa jegosi... :aut:  :bataie  :91  :sefrau  :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

1

• dosa

1

• dan-a2

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator pre amp

Am observat ca-ti poti alege producatorul in lista de componente. Eu pe asta mizez. Cand fac comanda si e un producator mai dubios/necunoscut si nu pot alege altul din lipsa de stoc,renunt.

Editat de pre amp
Link spre comentariu

am cumparat de la tme 100 de memorii de tip 24cxx. Cand am avut nevoie sa folosesc din acestea, am constatat ca toate sunt defecte.

Cam greu de crezut .... Ai luat legatura cu ei ?

Link spre comentariu

Cam greu de crezut .... 

ba  nu  e  deloc  greu  de  crezut ,  stimabile  .  marea  majoritate  a  depanatorilor  se  arunca  sa  cumpere  24cxx  de  fabricatie  st  microelectronics  si  de  provenienta  china ,  intrucit  sint  cele  mai  ieftine  de  pe  piata  din  rsr .  gresit ,  gresit ....de  3  ori  gresit  ... aproape   oricare  ar  fi  xx-ul ,  daca  marcajul  este  ST   si  CHN / CHINA  ,  apai  puteti  fi  sigur  ca  un  procentaj  destul  de   substantial  din  acele  memorii  sint  inutilizabile  .  

recomandarea  mea  este  sa  va  orientati  catre   catalyst ,  microchip   sau  atmel ,  care ,  chiar  daca  sint  mai  scumpe ,  au  un  procentaj  de  rebuturi   la  capitolul  memorii   considerabil  mai  mic   decit  in  cazul  st microelectronics  made  in  china . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări