Vizitator Ionut Leon Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Buna seara.Va cer ajutorul la instalatia mea de acasa.Am 4 doze aparat pentru intrerupatoare cap scara in hol la 2 becuri.In 2 doze am cate 3 fire: 2 albastre si 1 rosu iar in celelalte 2 am cate 4 fire :2 rosii si 2 albastre.Eu am legat 4 cap scara dar nu am reusit sa le fac pe toate 4 sa funtioneze doar cate 2,celelalte 2 fiind doar in anumite pozitii.Banuiala mea este ca ar trebui 2 cap cruce deaceea sunt 4 fire?Presupun ca asa au fost gandite legaturile in dozele de ramificatie.Multumesc. Link spre comentariu
v67 Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 daca cele 4 doze aparat sunt destinate aprinderii celor doua becuri (simultan)atunci sunt necesare 2 cumutatoare cap scara si 2 cruce va sfatuesc sa cautati o schema pe net ,daca nu va descurcati atunci o comentam ar fi bune fotografii cu comutatoarele Link spre comentariu
Vizitator Ionut Leon Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Da,cele 4 intrerupatoare trebuie sa faca acelasi lucru:sa aprinda si sa stinga aceleasi 2 becuri simultan.Deci,maxim 2 cap scara se pot pune ?La 3 deja trebuie un cap cruce?Am gasit schemele pe internet,e in regula. Editat Ianuarie 30, 2016 de Ionut Leon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum