Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak30 a11 - nu ia telecomanda

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• calinagodja

5

• catalin004

5

• leoncris

4

• cornel1962

2

Top autori în acest subiect

Eu nici nu primesc telecomenzile de la clienti sau cablurile de alimentare...cind este cazul!Ai chem cu ele la predare,la sfarsit!le demonstrez ca merge cu telecomanda mea...daca a lui este defecta...sa fie sanatos,daca o pot repara usor in cateva minute..bine,daca nu...alta noua!

iar ak30 toshiba merge cu cod de toshiba,nu de vestel.

Editat de radu72
Link spre comentariu

Leoncris....tot timpul sunteti bun sa dati sfaturi...insa niciodata nu mi-ati raspuns la o reparatie de tv...tineti pentru dvs...mai am si prieteni care dau totul pe privat...nu dau nume....insa nu toate lumea are bani de MFY sau alta universala....sau nu are de investit intr-un osciloscop digital Hameg....isi ia ceva care sa mearga...eu ce sa fac ...sa ma duc sa cumpar un CT871 de la toshiba si sa i-o dau gratis lu nenea...sau sa o tin la mine in lada pana mai apare un tv dintr-asta defect ca sa o folosesc....aici era un simplu raspuns...toshiba nu merge cu 2040 si atat...punct...nu alte comentarii offtopic

o zi buna....a mers tv cu telecomanda personala de la LED toshiba

Link spre comentariu

.sa ma duc sa cumpar un CT871 de la toshiba si sa i-o dau gratis lu nenea...sau sa o tin la mine in lada pana mai apare un tv dintr-asta defect ca sa o folosesc..

stimate coleg,depanarea implica investitii si munca si nu defecte aruncate pe forum sa-si screama altii creierul si tu doar sa iei banul!

.insa nu toate lumea are bani de MFY sau alta universala

cu 40 lei investitie ai tot ce-ti trebuie

Link spre comentariu

Eu unul nu ii am pe-aia 40 lei....si sunt N forumuri de pe care "se poate lua banul"....dar il indragesc pe acesta...nu aveam de unde sa stiu ca acelasi procesor, cu terminatia diferita un pic merge pe alta telecomanda....dar cei care isi storceau creierii stiau...si puteau sa spuna cum au spus....

Omul cat traieste invata....nu? stimate coleg

Link spre comentariu

"sunteti bun sa dati sfaturi...insa niciodata nu mi-ati raspuns la o reparatie de tv" - pai asta'i ... reparatie ?

"am un tv la care am gasit 808 dus...l-am schimbat insa nu vrea sa ia telecomanda" - care TLC , cea a clientului d' acasa ?

"aici era un simplu raspuns...toshiba nu merge cu 2040" - s'a spus asta , trebuia s'o repet ? (# 7 , 9 , 10 )

".mai am si prieteni care dau totul pe privat..." - foarte rau ca se dau sfaturi pe privat.Asta denota ori nesiguranta ori teama de a nu se face de ras, ori lipsa de colegialitate.

De ce'i forum , nu pentru a impartasii opinii ? Altfel , folositi messenger , facebook  ...

"tineti pentru dvs.." - ei , daca si eu tin totul pentru mine , atunci voi fi mai rezervat in postarile care te privesc. Vedem cine ... pierde !

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări