Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 salut mi-am facut o incinta (trapez) cu: driver an 02 si an 0815 as vrea sa stiu ce filtru mi-ar trebui multumesc si ast o parere Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Un filtru pe doua cai. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Asta stiu logic dar valorile puterea Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Nu crezi ca ar fi de ajutor in calculul filtrelor prezentarea specificatiilor difuzoarelor ? PS. exista thread dedicat boxelor si subiectelor conexe Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Asa intrebare - asa raspuns. Cu datele pe care le-ai dat nu pot sa-ti dau un raspuns mai bun. Pt un filtru se fac calcule,masuratori si iar calcule folosind datele difuzoarelor si parametrii incintei, iar masuratorile se fac cu difuzoarele in incinta, cu microfon calibrat placa de sunet de calitate si SW-uri specifice. Tu ai pus o intrebare la care poti raspunde si singur pt ca oricum trebuie numai sa dai cu banul ce filtru sa pui. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Mareste poza Bobina: 1.75 inch (44mm) Ti. Diap. Driver Magnet: 21 Oz (115x56x25mm) Impedanta: 8ohm Frecventa: 800HZ-18KHz Putere: 60W Greutate: 1.5kg Mareste poza Membrana: hartie Garnitura: panza Magnet: 60Oz Bobina: 3inch ASV Impedanta: 8ohm SPL: 98dB/W/M Putere: 350W Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Greu de spus ca difuzorul de bass sa aibe 350W cel putin din poze eu asa cred, sa mai vedem ceva pareri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum