Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru subsonic

Bogdan

Postări Recomandate

Vreau sa-mi fac un high pas dupa schema asta si folosesc ca operational TL072 (ca are 2 operationale in capsula). Nu ma prea pricep la electronica asa ca va intreb acuma pe voi. E bine daca alimentez TL072 la +/- 15V

Condensatorii de care trebuie sa fie? Si are vreo importanta de cati W/V pun rezistentele/condensatorii?

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

1

• Romica_t

1

• pitbull_bog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poti sa il alimentezi la +/-15V,eu stiu ca rezista pana la 18V.Numai sa fie bine filtarata tensiunea sau chiar stabilizata.Cauta condensatori cu stiroflex sau mylar.Cei in capsula galbena sunt foarte buni.Pune de 63V condensatorii.Puterea rezistentelor de 0,25W.Sa ne spui ce rezultate obtii.

Link spre comentariu

Ca sa nu mai deschid alt topic, in schema data de SIG, ca sa fac din o pereche de boxe fullrange (hp15s+pad52)sa devina satelit in unele cazuri doar schimb acei condensatori dupa valorile date in tabelul acela? Cam ce putere ar suporta acest filtru subsonic, sau nu conteaza ? :rolleyes: [/b]

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări