Bogdan Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Vreau sa-mi fac un high pas dupa schema asta si folosesc ca operational TL072 (ca are 2 operationale in capsula). Nu ma prea pricep la electronica asa ca va intreb acuma pe voi. E bine daca alimentez TL072 la +/- 15V Condensatorii de care trebuie sa fie? Si are vreo importanta de cati W/V pun rezistentele/condensatorii? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Vezi si aici un filtru subsonic : http://sound.westhost.com/project99.htm Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Poti sa il alimentezi la +/-15V,eu stiu ca rezista pana la 18V.Numai sa fie bine filtarata tensiunea sau chiar stabilizata.Cauta condensatori cu stiroflex sau mylar.Cei in capsula galbena sunt foarte buni.Pune de 63V condensatorii.Puterea rezistentelor de 0,25W.Sa ne spui ce rezultate obtii. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Ca sa nu mai deschid alt topic, in schema data de SIG, ca sa fac din o pereche de boxe fullrange (hp15s+pad52)sa devina satelit in unele cazuri doar schimb acei condensatori dupa valorile date in tabelul acela? Cam ce putere ar suporta acest filtru subsonic, sau nu conteaza ? :rolleyes: [/b] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Exista sectiunea ACCESORII AUDIOla prima abatere Ban pentru Bogdan ca a postat offtopic :axe: "-close-" Link spre comentariu
Postări Recomandate