Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD AXEN AX032LM23-T2

laur_12

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

8

• Alextv

5

• laur_12

4

• sorintv

3

Top autori în acest subiect

Nu e vorba de o operatie matematica , ceva in genul: 9 - cinci ?

Sanatate permanenta ! Am mai zis despre asta : un numar scris in ruseste (se traduce) +/- o cifra=>rezultatul se scrie ca atare , nu se traduce.La mine asa a mers.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Am mai zis despre asta : un numar scris in ruseste (se traduce) +/- o cifra=>rezultatul se scrie ca atare , nu se traduce.La mine asa a mers.

CORECT

Interpretarea se face in cifre si rezultatul tot in cifre.

Link spre comentariu

da, in sfarsit am reusit, Leoncris ....eu eram cel greu de cap :) ,da era vb. de operatie matematica de care eu nu ma prindeam .ca ex. 31+ cemi adica 31+7 si trebuia sa scriu rezultatul (38). Multumesc.

Link spre comentariu

da, in sfarsit am reusit, Leoncris ....eu eram cel greu de cap :) ,da era vb. de operatie matematica de care eu nu ma prindeam .ca ex. 31+ cemi adica 31+7 si trebuia sa scriu rezultatul (38). Multumesc.

Cite puncte iti da la inscriere, ca eu nu mai tin minte, punctele le poti vedea la profilul tau de user....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări