Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD AXEN AX032LM23-T2

laur_12

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

8

• Alextv

5

• laur_12

4

• sorintv

3

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator Attila Nagy
Buna ziua!Nu mai deschid un alt topic.
Lcd Axen,model AX032LM23-T2,mainT.MT8223.3B 10285,display LC320WXN.
A venit cu condensatori umlati in sursa,acuma se restarteaza incontinuu.
Asi avea nevoie de un dump.Multumsc!
Link spre comentariu

Daca ai cont pe "remont.net" si zero puncte, transferi prin "SMS" ceva "euro", la ei, de pe o cartela prepay, si primesti si dump-ul (in 48-72h), si ceva puncte. Eu am primit " dump-ul" de care aveam nevoie, si 50 puncte, cu 2 euro, dupa 72h. Asta a fost aproximativ, in urma cu un an jumate. Mai greu este cu testul, ai gresit, astepti 24h. Vorba colegului

@leoncris: poti sa ai 100 de adrese de e-mail, ei memoreaza IP-ul!

Editat de sorintvr
Link spre comentariu

Daca ai cont pe "remont" si zero puncte, transferi prin "SMS" ceva "euro", la ei, de pe o cartela prepay, si primesti si dump-ul (in 48-72h), si ceva puncte. Eu am primit " dump-ul" de care aveam nevoie, si 50 puncte, cu 2 euro, dupa 72h. Asta a fost aproximativ, in urma cu un an jumate.

Eu cind ramin fara puncte, urc dumpuri pe site-ul lor, pentru fiecare dump urcat, rusnacii imi da 5 puncte. Prima data cind am ramas fara puncte am facut si eu chestia cu SMS, era SMS-ul 1 euro, mi-au trimis dumpul la vre-o 2 ore si vre-o 10 puncte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări