Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

consumator alimentat din doua surse

Vizitator tim_vte

Postări Recomandate

Vizitator tim_vte

@NOSTALGIC

in primul post nu am zis ce tensiune folosesc... am zis cateva posturi mai jos.

Mda, erau necesare si detalii despre sursa si consumator :) Planul este sa alimentez circuitul de la bricheta masinii prin intermediul unei prize care are la iesire 5V/1A pentru ca si bateria externa (care este un CAGER T09 2600mAh) si camera au ca input/output: 5V/1A.

Folosesc simulator pentru ca stiu electronica doar la nivel de amator incepator, deci un simulator ma ajuta sa masor valori, sa vad cum/daca functioneaza.

Schemele de mai sus sunt cam cum mi-am imaginat ca ar trebui sa arate, dupa schema propusa initial de tine :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Uite o varianta de conectare a unei baterii suplimentare pe masina. Este un acumulator de 12V/ 7Ah foarte des folosit in UPS-uri. Acumulatorul suplimentar este incarcat cat timp functioneaza motorul, iar consumatorul este alimentat direct din instalatia masinii. Cu motorul oprit consumatorul este alimentat din acumulatorul suplimenatar (care este protejat la descarcare excesiva). Din pacate nu am si cablajul. 

Conectare baterie suplimentara pe auto.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări