Vizitator cata82 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Cel mai bine se poate vedea pe unde descarca trafo linii seara, in intuneric. Dupa ce se identifica locul pe unde descarca trafo ori se aplica silicon sanitar, asa cum a spus Andrei mai sus, ori se izoleaza firul FIT cu 2-3 bucati de tub termocontractabil. PS: M-am referit la iesirea firului FIT din trafo linii si implicit la firul FIT. Daca carcasa transformatorului e strapunsa se poate incerca cu o rasina gen poxipol / poxilina. Editat Ianuarie 28, 2016 de cata82 Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Nu,oricum ar fi introdus stecherul in priza tot bubuie,deoarece acel condensator este conectat intre"-"punte redresoare=masa calda(in domeniul neseparat de retea),si "-"in partea izolata din care face parte selectorul. Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) defectul a fost dat de traf (trafo cu defect de fabricatie) am pus alt traf si...tot n-a luat-o... de ce?? fiindca trafo original (plin de fulgere si el) , trosnise proc (pe langa cadre) asa ca , bilantul se prezinta asa : schimbat : trafo linii (schimbat la magazin) + final cadre+procesor = 70 -80 ron norocul meu a fost ca mai am cateva procesoare de ak30 , ca altfel era groasa rau apucasem sa-i spun omului 100 ron (ma gandisem doar la trafo linii si cadre , pe care le depistasem, rapid ca fiind defecte) asa ca mai muncim cateodata si de amorul artei ... cum spuneam mai sus tot in topicul asta (atunci o spusesem in gluma , iar acum in serios) ...noblese oblije c'est la vie , amis !! Editat Ianuarie 30, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 si ca tacamul sa fie complet , iata ca montand mcr face...tic , tic, tic oricum si fara el, aparea doar rastrul , fara zgomot (purici) , procesorul insa parand ca functioneaza gasita defecta D515 (vine intre pin 52 procesor si masa) iar in schema nu apare ... avea 3,4 kohmi Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 trebuie sa precizez ca este vorba de varianta 11ak30s-2 (la celelalte tipuri nu se regaseste configuratia asta in pi 52) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum