Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pager Philips Coca Cola

Vizitator bunoara

Postări Recomandate

Vizitator bunoara

Va mai amintiti de faimoasele pagere de la promotia Coca Cola? Acele Philipsuri mici si rosii? Are cineva idee cum se poate realiza un sistem prin care sa poti transmite mesaje catre o jucarie dinasta? Teoretic ar fi un emitator care transmite semnal pe frecventa lu pager... Dar care o fi aceasta? O fi greu de realizat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

3

• Mircea Bartic

1

• madkat

1

Vizitator bunoara

NU s-ar pune problema de legalitate atata timp cat pe mine nu ma intereseaza decat o raza de 100 m de exemplu. Parca asa imi amintesc. Altfel ilegale inseamna ca sunt si walkie talkie care sunt de vanzare la toate colturile si in linie dreapta bat 1 km lejer.

Link spre comentariu

Frecventele de la walkie talkie sunt legale (sunt frecvente libere) daca puterea de emisie nu depaseste valoarea maxima admisa pentru benzile respective + alte maruntisuri cu puterea armonicelor, etc.Intreaba pe sectiunea de radioamatori, ei stiu cel mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator bunoara

AM inteles deci banda de frecvente alocata pagingului este alta cu alta legislatie. Dar pe mine tot ma roade s avad cum functioneaza treaba si daca reusesc sa fac ceva pt cativa metri nu cred ca o sa calc eu pe careva pe coada. Mai ales ca din ce imi amintesc serviciul este iesit din uz.

Link spre comentariu

Daca te hotarasti sa il vinzi anunta-ma :weedman: Imi trebuie o componenta de la el. Nu vreau sa te dezamagesc, dar mai simplu e sa construiesti tu un pager + transmitatorul decat numai transmitatorul, pentru pagerul tau.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări