Vizitator bunoara Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Va mai amintiti de faimoasele pagere de la promotia Coca Cola? Acele Philipsuri mici si rosii? Are cineva idee cum se poate realiza un sistem prin care sa poti transmite mesaje catre o jucarie dinasta? Teoretic ar fi un emitator care transmite semnal pe frecventa lu pager... Dar care o fi aceasta? O fi greu de realizat? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 daca nu ma insel, jucarelele alea aveau si o interfata Irdasapa putin pe ideea asta :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Nu numai ca e destul de greu de facut, dar mai e si ilegal! Ai licenta de emisie pe frecventa de pager? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 NU s-ar pune problema de legalitate atata timp cat pe mine nu ma intereseaza decat o raza de 100 m de exemplu. Parca asa imi amintesc. Altfel ilegale inseamna ca sunt si walkie talkie care sunt de vanzare la toate colturile si in linie dreapta bat 1 km lejer. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Frecventele de la walkie talkie sunt legale (sunt frecvente libere) daca puterea de emisie nu depaseste valoarea maxima admisa pentru benzile respective + alte maruntisuri cu puterea armonicelor, etc.Intreaba pe sectiunea de radioamatori, ei stiu cel mai bine. Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 AM inteles deci banda de frecvente alocata pagingului este alta cu alta legislatie. Dar pe mine tot ma roade s avad cum functioneaza treaba si daca reusesc sa fac ceva pt cativa metri nu cred ca o sa calc eu pe careva pe coada. Mai ales ca din ce imi amintesc serviciul este iesit din uz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 "pager protocol"dupa ce citesti vreo 2 zile cred ca o sa-ti treaca!Bafta! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
one Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 Daca te hotarasti sa il vinzi anunta-ma :weedman: Imi trebuie o componenta de la el. Nu vreau sa te dezamagesc, dar mai simplu e sa construiesti tu un pager + transmitatorul decat numai transmitatorul, pentru pagerul tau. Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 De vandut nu il vand ca e o amintire placuta:) Dar vezi pe http://www.okazii.ro ca se vand daste acu 10-15 ron bucata. Bafta. Link spre comentariu
one Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 Multumesc, tocmai am intrat pe okazii si am si licitat pt. unul la pret blit. :smt003 Si am mai licitat pt. inca unul. :weedman: Link spre comentariu
madkat Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 si daca erai din bucuresti iti dadeam si eu unul pe o sticla de 2L de pepsi :supz: Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 pana la urma nu s-a realizat nik interesant cu pagerul ala nu numai discutii fara rost si atat Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Astept oricand o idee o sugestie... Si pagerul asteapta cuminte in sertar Link spre comentariu
one Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Eu zic sa renunti la idee.Citeste numai pe net protocolul de paging si o sa vezi ca e destul de complex ca sa transmiti numai un amarat de mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum