Vizitator Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Gata, a ajuns "micutul". Momentan nu pot sa va spun decat ca arata destul de bine, robust, greut, nu tacane ca cel de 50 de lei, parca e un pic mai uns cu alifie pe ici, pe colo. Arata a lucru bun. Nu imi mai e frica sa masor. Poate si din simplul fapt ca atarna un pic mai mult decar toate celelelte pe care le am. Cauciucul e gros pe el, moale la atingere, siliconat. Estetic sunt multumit de el. Acasa o sa il pun la concurs cu fratiorii lui de la tara. NCV-ul ori e prea sensibil, ori era putin electrizat aparatul. Mi s-a parut ca arata si cand il atingeam putin pe langa antena. A venit invelit in folie cu bule si in alta punga de la fancourier. Scoate cate un beep la fiecare rottire a selectorului. Testerele sunt izolate pana in varf, 2mm dezizolate dar se poate scoate capisonul si raman dezizolate 1 cm sau mai mult daca e nevoie. Per ansamblu imi place cum arata si cum se simte la mana. Mi-e drag de el. Poate dupa ce ma joc cu el o sa mai pun si impresii desi nu am cu ce sa il testez, pot doar spune ca indica si sa ma raportez la altele mai proaste. Nu am referinte de tensiune ca sa il verific la virgula, il plimb pe o sursa variabila si o sa il cred pe cuvant. Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati descuiat capul cu trms-urile lui peste de pe tme. Sper ca a placut discutia atat celor care au participat cat si celor care au stat pe margine. Sa ne auzim cu bine si la alte discutii. Mi-a facut placere. Editat Februarie 4, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Si cateva poze... Editat Februarie 4, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 sa il folosesti Sanatos. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 am ramas uimit cata diferenta poate sa apara intre unul trms si unul average cand unda e deformata grav. le-am pus pe un variator pe ambele simultan si cu un bec sarcina, uitati-va si voi. https://www.youtube.com/watch?v=YWdW0Eb2Lck Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Bagi si matale - n seama toate nimicurile ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 diferenta este ca unit este cu autoscalare si incepe cu o treapta mai mica su DT merge din prima pe treapta mare de 750v fa o masuratoare pe treapta de 200v la DT si vezi diferenta si sa nu treci de 200v si pune un video sa vedem si noi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 voi face si asta, duminica poate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 vad ca nu ai inteles tot nu ai pus multimetru DT9208A pe treapta de 200v si tot pe 750v ai lasat Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 dar am lasat timp sa se autoscaleze si cel rosu. intre masuratori e o oarecare pauza de stabilizare. cu ce incurca faptul ca e pe 750? pierde 1-2...5 v pe drum din cauza preciziei doar. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Oricum DTul e mai stift orice s-ar spune. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) De obicei , la produse noi , cu factura si garantie , pretul e un indicator demn de luat in seama privind calitatile marfii ... fie ea si un multimetru . Marja de profit la comercianti e cam aceeasi , vorbesc de magazine specializate , nu de loturi de aparate prezente pe ici - colo , de la falimente , confiscari , reambalate si prezentate ca " promotii " , fara accesorii si cu garantia injumatatita etc . Se mai intampla " minuni " , in ambele sensuri , dar eu n - as conta pe asa ceva . Editat Februarie 8, 2016 de gauss Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Sa nu fie cu suparare dar asa mare diferenta intre cele doua aparate de masura nu o cred . Stima Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) E real ceea ce am filmat, nu am facut nicio manarie. La un 10-11 % ma asteptam si eu dar uneori e prea mare diferenta si am ramas uimit. Pe masura ce unda se apropie de sinus diferenta e acceptabila, aprox 5V, dar la inceput unde unda e deformata mai tare ala care nu e trms vede ce crede el. Editat Februarie 8, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 E clar ca unele diferente sunt,ca nu degeaba costa unul mai mult decat altul...pana la un punct,pretul reflecta oarecum calitatea.Am vazut asemenea diferente intre 2 bc identice,adica intre 2 bc DT9208.A stat cineva sa vada cat de bine e calibrata pocnitoarea aia si pe urma sa se faca comparatii cu altele mai cu "staif"?Intreb pt ca in "cursa" asta,9208 din start pleaca cu un handicap mare(trms)...daca nici calibrarea nu e cat de cat omeneasca,e clar ca unul o sa arate balarii si unul valoarea reala.Oare? a fost testat cel scump cu un aparat demn de incredere,sau trebuie sa-l credem doar ca a costat mai mult? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum