dan cod Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Putem sa ne intoarcem la electron si sa spunem cum se ,,plimba,,el in continuu si in alternativ ca asta este pana la urma . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Ca varianta mai ieftina am gasit unit ut139c, asta are si ptc si varistoare si fuzibile ceramice, lucru care imi place. Am vazut si niste teste cu impulsuri si a rezistat pana la 3kv si ceva. Mai ramane in carti amprobe am530. Asta e mai scump un pic, e de marca mai buna, are imput protection care imi place cum arata. Va invit sa votati, vreau sa vad ce mai spuneti si voi. Link spre comentariu
Nikk Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Poate ar trebui vazut ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 uuuhhh....ce lenes este. Unit-ul il bate de departe la toate capitolele, inclusiv la pret... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Eu Votez Amprobe. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Topicul a deviat . Ma rog , in opinia mea .Vezi postarea 11 . Acum , se invoca " rapiditatea " , maine altceva ... In fine , ma retrag din " dezbateri " . Am transmis , zic eu , destula informatie . Daca foloseste , sa " fie primita " . Daca nu ... asta este . Cunoasterea , AMC - urile si internetul sant infinite ... e de unde alege ! Dorintele si criteriile , la fel ... Editat Februarie 2, 2016 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Multumesc gauss, am invatat de la tine anumite lucruri. Nu te supara pe noi, titlul este unul generalist "despre multimetre" si ii invit pe toti sa isi spuna parerile. Avizate sau nu, bazate pe pareri sau experiente, este forum si asta imi place. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Nu e nici o suparare . Doar ca e o discutie fara sfarsit .Daca pot sa mai ajut , o voi face . Sper sa gasesti ceea ce cauti , si sa - ti fie de folos . Asta conteaza , nu pareri pasagere , mai mult sau mai putin avizate . Vorbim de blana ursului din padure ( care pe moment , hiberneaza ... ) . Spor , si poate ne tii la curent cu achizitia ! Editat Februarie 2, 2016 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 O sa va tin. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Si eu zic tot amprobe. Tine cont ca nu vei gasi multimetrul "ideal" ... cel putin nu la banii astia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Gata, s-a terminat cu votul. Am ales solutia ieftina si promitatoare. Am comandat 139c, dezamagit fiind de amprobe am530 din video-ul postat de Nikk. Are ce cautam eu, varistoare, PTC-uri, fuzibile ceramice. E cat III 600V, rezonabil pentru electrician. Are si NCV foarte sensibil si imi place. Sunt curios sa vad daca prin pereti ar detecta ceva. E TRMS, na acum si satul si cu branza in traista nu se poate. O sa va descriu si impresii cand o sa ajunga. Oricum, pe langa pocnitorile pe care le am, asta este cel mai de incredere. Pe celelalte o sa le trag pe linia moarta, mai sus de 30v nu o sa le mai dau. Fiecare are cate o buba in cap. Editat Februarie 3, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Sincere felicitari . Sa - l folosesti cu beneficii ( daca se poate si materiale ... asa e - n zilele noastre ) si sa te serveasca cu promptitudine multi ani fericiti . Ma bucur ca ai optat . Poate ne transmiti ceva impresii , dupa ce - l detii fizic si - l pui la ceva activitati . Bafta ! P .S . - apropo de zicala ... mai erau variante cu slanina - n pod si varza ( cratita ) unsa ... si chiar una mai contondenta ... ceva cu " sufletu - n rai " . Scuze de off - topic ... Editat Februarie 3, 2016 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Aveam chinezarii de maximum 50 de lei care m-au slujit cu mare credinta pana acum, la cate am citit si vazut pe youtube ma tem ca devin paranoic cand trebuie sa le folosesc la tensiuni periculoase. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Exista si aici ( pe forum ) un curent agresiv si substantial , cum ca ar fi prostii ... si prosti cei ce ( mai ) iau aminte cateodata ... Vezi " topicul " cu sigurantele Busmann pentru multimetre . Am postat acolo si ceva materiale , credibile ( zic eu ) despre electrosecuritate si categorii de siguranta pentru multimetre . Rezultatul ? " Batman , Batman ... " si mistocarii suburbane . Paguba - n ciuperci ... fiecare si le stie pe - ale lui ... Altfel , spor la masurat ! ... Editat Februarie 3, 2016 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum