Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre multimetre

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

42

• dan cod

27

• doru3160

17

• Marele Savant

15

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cat IV 1.000 V , True RMS AC + DC . banda 20 kHZ , plus alte chestii semnificative ... Se pare ca ar fi si IP 67 ... Nu mai scriu , ca incep sa - l " regret " ...

P .S . - scuze pentru off - topic , se poate sterge !

Link spre comentariu

Cat IV 1.000 V , True RMS AC + DC . banda 20 kHZ , plus alte chestii semnificative ... Se pare ca ar fi si IP 67 ... Nu mai scriu , ca incep sa - l " regret " ...

P .S . - scuze pentru off - topic , se poate sterge !

:rade: si de fapt banda e de aproape 50kHz, pe masurate, am dovezi!!! :wretre 

Link spre comentariu

Stiu ... am facut si eu ceva teste . Dar iau de bun " hartia " . La multimetrele serioase , de firma , realitatea bate prescriptiile , de multe ori substantial . Am mai scris si in alte topicuri , pot documenta . In fine ...

Link spre comentariu

Cine face multimetrele Brimen si unde? Am gasit doar un numar de telefon pe pagina lor si are prefix de Taiwan. Amprobe unde se fabrica? Stie cineva? 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Brymen sant taiwaneze . Au ( cred ... ) cel mai bun raport pret  - calitate . Vand si la firme mari , gen AVO , MEGGER , ELMA , etc . Amprobe ( parca ... ) a fost cumparat ... de o firma mare , pentru a fi oferit ca alternativa ( mai ieftina ) , dar cu pastrarea calitatii . Daca ma insel , cer scuze ...

http://hvac-talk.com/vbb/showthread.php?117674-When-did-Fluke-buy-Amprobe

E un exemplu " la repezeala " ... se poate aprofunda .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu cred ca te inseli. Va mai supun atentiei unul care mie mi-a placut cum e construit chiar daca e mai lent in respuns. Klein Tools MM2000 . Problema e ca nu prea se gaseste pe-aici aproape. Voi ce ziceti de asta? L-ati vazut prin tara pe undeva la vanzare? BK Precision foloseste cineva? ce model si de unde l-ati cumparat daca se poate.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

fa-mi recomandare, model si pret. poate sar cu ceva mai multi banuti. In primul rand vreau unul pe care cand il bag in priza si in tablouri sa nu fie ca un joc de ruleta ruseaca. Nu imi trebuie toate functiile din lume. mai am 5 aparate mai ieftine si am aproape toot ce imi doresc de la ele combinand functiile si facand rabat de la calitate si siguranta.

De exemplu, Klein Tools-ul are tot ce imi doresc eu de la un multimetru.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări