elektronu85 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Eu zic mai bine un Brymen la mana a doua, eu unul sunt super multumit de aparat, isi face treaba cu mai mult decat brio, si ii multumesc si pe aceasta cale dlui @Gauss! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Ce Brymen ai? Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Asta: http://www.elma-instruments.com/_gb/Products/Lists;Direct//p/5706445410309?shop.product.id=5706445410309 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 E prea scump pentru mine. Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Cat IV 1.000 V , True RMS AC + DC . banda 20 kHZ , plus alte chestii semnificative ... Se pare ca ar fi si IP 67 ... Nu mai scriu , ca incep sa - l " regret " ... P .S . - scuze pentru off - topic , se poate sterge ! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Multumesc! Asemenea si dvs, spor la cautari!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 da, impresionant. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Cat IV 1.000 V , True RMS AC + DC . banda 20 kHZ , plus alte chestii semnificative ... Se pare ca ar fi si IP 67 ... Nu mai scriu , ca incep sa - l " regret " ... P .S . - scuze pentru off - topic , se poate sterge ! si de fapt banda e de aproape 50kHz, pe masurate, am dovezi!!! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Stiu ... am facut si eu ceva teste . Dar iau de bun " hartia " . La multimetrele serioase , de firma , realitatea bate prescriptiile , de multe ori substantial . Am mai scris si in alte topicuri , pot documenta . In fine ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Cine face multimetrele Brimen si unde? Am gasit doar un numar de telefon pe pagina lor si are prefix de Taiwan. Amprobe unde se fabrica? Stie cineva? Editat Ianuarie 28, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Brymen sant taiwaneze . Au ( cred ... ) cel mai bun raport pret - calitate . Vand si la firme mari , gen AVO , MEGGER , ELMA , etc . Amprobe ( parca ... ) a fost cumparat ... de o firma mare , pentru a fi oferit ca alternativa ( mai ieftina ) , dar cu pastrarea calitatii . Daca ma insel , cer scuze ... http://hvac-talk.com/vbb/showthread.php?117674-When-did-Fluke-buy-Amprobe E un exemplu " la repezeala " ... se poate aprofunda . Editat Ianuarie 28, 2016 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Nu cred ca te inseli. Va mai supun atentiei unul care mie mi-a placut cum e construit chiar daca e mai lent in respuns. Klein Tools MM2000 . Problema e ca nu prea se gaseste pe-aici aproape. Voi ce ziceti de asta? L-ati vazut prin tara pe undeva la vanzare? BK Precision foloseste cineva? ce model si de unde l-ati cumparat daca se poate. Editat Ianuarie 28, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Pacat ca nu vrei sa investesti mai mult ,fiindca ai gasi multimetre bune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) fa-mi recomandare, model si pret. poate sar cu ceva mai multi banuti. In primul rand vreau unul pe care cand il bag in priza si in tablouri sa nu fie ca un joc de ruleta ruseaca. Nu imi trebuie toate functiile din lume. mai am 5 aparate mai ieftine si am aproape toot ce imi doresc de la ele combinand functiile si facand rabat de la calitate si siguranta. De exemplu, Klein Tools-ul are tot ce imi doresc eu de la un multimetru. Editat Ianuarie 28, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Pentru ca ai spus ca vrei de electrician eu as lua un Fluke SH.Cele SH in general sunt USA facute cum trebuie.Poate 175 sau chiar 115. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum