dan cod Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Si la pret e mult mai ieftin. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Da, frumos (cel nou)! De apreciat si chinezu' care a calibrat dt-urile tale. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Eu am tot spus cum ca chinezii nu prea mai fac chinezarii! In ce priveste referinta folosita, cred ca am primit in format electronic un manual care are si schema asa ca nu trebuie sa-l desfac. Acuma sint la servici, vad miine dimineata si va spun daca am ce! Tot miine voi mai testa inca 5 multimetre ieftine, le cumpar asta sera baterii! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Aștept cu interes testele tale. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Am gasit... Cum era de asteptat acest aparat foloseste LM399. Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Printre alte aparate am un UNI-T M890F de care am fost foarte multumit.Am decis sa-mi iau unul nou cum ar fi cel din poza la pret de 200lei..Ce parere aveti?M-ar interesa de cine e facut,daca e mai bun ca cel care l-am avut.,daca merita banii astia si daca gasesc ceva mai bun chiar daca adaug un pic la pret. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Maxwell vinde o firma din Oradea la preturi bune.De calitate nu stiu ce sa zic. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Si la pret e mult mai ieftin. Daca doreste cineva este de vinzare, personal mi-am format parerea ca ma pot descurca cu ce am ca si pina acum! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Cum așa? Îl ai de 2 zile și îl dai? Are buba?Eu nu aș da 200 de lei pe maxwell-ul ăla. Nici măcar siguranță nu are pe 10A, nu e nici trms cred, sper să nu mă insel. Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Nu stiu cat face.De-asta intreb si eu poate il are careva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 166 lei am dat pe Uni-t ut139 C. E trms, are detector de tensiune non-contact, lumină la ecran, auto și manual range, rel, min-max, Hz și factor de umplere, vezi pe net. Mai demult am vrut și eu un 890 ca al tău. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Nu face ! Este din categoria de evitat. Uite o poza cu interiorul ca sa te convingi singur. Editat Martie 10, 2016 de djvas Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 E clar, nu merită 200, reorienteaza-te. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Cum așa? Îl ai de 2 zile și îl dai? Are buba?Eu nu aș da 200 de lei pe maxwell-ul ăla. Nici măcar siguranță nu are pe 10A, nu e nici trms cred, sper să nu mă insel. L-am dat deja! L-am luat ca multe alte chestii cumparate aiurea de mine, numai pentru a vedea si eu exact cum este un aparat care masoara cu 4-5 cifre dupa virgula! Si ocupa cam mult loc pe masa, nu prea mai um unde sa-l pun ca sa ajunga cu afisajul la inaltimea ochilor. Si parca si cifrele sint prea mici pentru dioptriile mele. Pur si simplu pentru ce lucrez eu imi ajun chinezariile, un smartV, si un VC99. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Și ieșiși bine cu afacerea sau cu una păguboasă?Eram tare curios să văd testele cu aparate ieftine cum ai zis ca faci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum