mac01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Va salut. Domnii care distribuie energia la 50Km de Bucuresti au binevoit sa mareasca tensiunea de la retea. S-au gandit ei ca e mai bine cu 380v in loc de 220v. Au zis ca este mai bine cu 380v pe frigul asta, ca nu cumva aparatele sa inghete. Ca atare majoritatea aparatelor din casa au decedat. Mai am acest tv care nu reusesc sa-l rezolv. Daca puteti sa ma ajutati cu schema sursei de alimentare ar fi minunat. Sunt cateva rezistente smd care s-au impuscat, drept urmare nu mai pot citi valoarea lor. Multumesc! Le; Sursa este AY042D-1SF04. Intre timp am mai gasit o discutie asemanatoare pe acest forum despre aceasta sursa si vad ca discutia s-a oprit pe 21 august 2015. Poate intre timp a reusit cineva sa gaseasca schema sursei. http://www.elforum.info/topic/106393-tv-axen/page-4 Editat Ianuarie 26, 2016 de mac01 Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 de ce nu solicitati contravaloarea reparatiei celor in cauza?mergeti la un centru autorizat si pe baza facturii cei de la electrica trebuie sa va despagubeasca Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ce simplu ar fi daca in aceasta tara ar fi oameni corecti. Numai ca la noi trebuie pastrate facturile, dati in judecata si dupa vreo trei-patru dupa ce se termina procesul se primeste despagubirea Nu sunt aparatele mele sunt aparatele cumnatului. S-a ars o sursa de la calculator, un stabilizator de curent, doua alimentatoare de 9 si 12v,. s-au umflat electroliticii de 100uf/400v din primarul surselor de la doua tv led Samsung FHD (ma mir ca au scapat sursele), becurile economice de prin casa, etc... Eu l-am ajutat sa le repare ca sa nu-l coste bani. Este cumnatul si nu am cum sa-i iau banii, suntem o familie unita si ne ajutam intre noi. Singurul lucru ce a ramas nereparat este acest amarat de tv care l-a avut in bucatarie. Sper sa-l rezolv. Vad ca inca nu s-a gasit schema sursei si deocamdata bantui internetul poate gasesc o schema de sursa apropiata de cea din tv. Sursa este cu un integrat smd cu sase picioare (cred ca este sc6859A) si tranzistor MDF 4N60B. Link spre comentariu
Vizitator Marian Coman Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 salut,care mai aveti acest tip de tv si nu mai aveti ce face cu el.as avea nevoie de lcd Link spre comentariu
Vizitator DANIEL OGNEAN Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 salut,care mai aveti acest tip de tv si nu mai aveti ce face cu el.as avea nevoie de lcd Salut... Eu am un TV Sunny defect,tot de 22... Dacă nu ai facut nimic... Poate te intereseaza sa-mi vinzi sursa Daca e o AY042D-1SF04. Mercii Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ca sa despagubeasca electrica trebuie sa fie mai multi daca e numai unu nu deapagubeate nimica. Link spre comentariu
radutyu Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 SG6859 este integratu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum