aTaelectronics Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 am observat ca de un timp s-au postat alte parametrii si alt pdf pt. c15 400b. acum care e cel real???? ca sunt diferente majore de ex. Fs 42.9 hz vs 38 hz Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Ia pdf de pe site de la vasile sau de la nexus. acolo sunt cei corespunzatori difurilor vandute.Diferenta dintre 42.9 si 38 e fix pix.Se incadreaza in toleranta procesului de productie.Ce vrei acum toleranta de 0.1% pt rezonanta? :weedman: Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Martie 13, 2007 Autor Partajează Postat Martie 13, 2007 ok, atunci sa zic alte parametri - masa mobila 106.7 grame vs 75.77 grame care e deja mai mult, Qms 6.45 vs 5.456 care iarasi e cam mult sau mai departeNu de aia dar nici diful nu arata la fel asa mi se pare de aceea intreb ca de obicei nu se schimba pdf - ul numai de dragul dispersiei parametrii difuzoarelor Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Scuze, unde spui ca se posteaza parametri diferiti ? Intreb ca sa ma dumiresc si eu. Acesta este linkul ce duce la parametrii acestui difuzor. http://www.paacoustic.com/pdf/CHALLENGE ... 5-400B.pdf In rest nu mai sunt valabili, chiar daca au existat si variante cu parametri putini diferiti, acum 4 ~ 5 ani. Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Martie 14, 2007 Autor Partajează Postat Martie 14, 2007 Mai demult am downloadat de aici parametri sio erau diferiti, oricum daca asta e cea buna atunci n-am zis nimic Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Mai demult am downloadat de aici parametri sio erau diferiti, oricum daca asta e cea buna atunci n-am zis nimicVezi ca la Paudio din UK ( distribuitorul Paudio din UK ) nu si-au schimbat datele din site de vreo 5 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum