mercenarx Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 mersi iulian , oricum inca astept comanda , sper sa mearga Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) cum , pe cat posibil , incerc sa nu las nici un post neelucidat , informez ca mi-a sosit trafo cu pricina (4009A) , montat in invertor , si este totul OK . diferenta dintre 4006A si 4009A , este de 20 ohmi in secundar , in sensul ca 4006A secundarele au 925ohmi , iar la 4009A secundarele au 945 ohmi. diferenta nu a pus probleme (cel putin in cazul asta , dar cred ca este general valabil , diferenta fiind foarte mica) in alta ordine , la o privire mai atenta cand imaginea are continut de alb mai intens , se vede mai inchis pe mijlocul ecranului (de fapt o tenta de galbui) ceea ce inseamna ca lampa respectiva se aprinde mai anemic ( NU este lampa corespunzatoare trafului schimbat ) si ma intreb cam ce durata de viata sa mai aiba ? bine .. , intrebarea este retorica , fiindca poate sa mai functioneze 2 saptamani , sau un an Editat Februarie 12, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) eu zic ca e lampa obosita si nu traful incompatibil,ca sa va lamuriti sigur,lampa,sau traf,schimbati traful nou in partea de jos si traful cel de jos la cel din mijloc Editat Februarie 12, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) iulian , este vorba de alta lampa (am specificat , dar cred ca ai citit in graba) , si da , cred ca este obosita lampa.. lampa care corespunde trafului inlocuit , lumineaza ok Editat Februarie 13, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum