Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalente circuite integrate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

3

• zal

1

• leoncris

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Stabilizator tensiune continua de ... precizie Uin: 9.5 ... 40 V; Uout: 2 ... 37 V;  current max iesire: 150 mA 

N5723A/N5723L, LM723 (NSC), TDB723, MC1723[C] (Motorola), MIC723, TL1723, RM723, RC723, SA723C, SN7223[L] (TI), MAA723, SEC2723(EC), SFC2723 (ST), LAS723 (Lambda Semicond.), UA723 (Fairchild ff.), AM723, CA723 (RCA), ECG923 (ECG), NTE923 (NTE), SG723[T] (Silicon General), TDB0723 / TDC0723 (Siemens), IL72723 (RIZ, YU), TVR2723[E] (Transitron), ...;

http://www.torstenbubbe.de/Elektronik/Schaltkreise/MAA723.jpg

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Produceau multe romanii,acum nu mai producem nimic......prostie pe banda rulanta.Sa distrus tot...numai curve,droguri,moluri si excroci.Sa dus dracului si IPRS,si Microelectronica,si Tehnoton tot,tot.Toata tara e in rahat pana-n gat. MAA723H este produs de Tesla si e in capsula metalica.

Link spre comentariu

Da d-le Tabacaru asa este,acest circuit integrat este produs de firma TESLA dar nu pentru denumirea circiutului,firma producatoare sau draci si curve am postat.Am cerut date de datasheet pentru MAA 732H si atata tot,dar am primit raspunsurile de la alti useri carora le multumesc inca odata!

Link spre comentariu

Produceau multe romanii,acum nu mai producem nimic......prostie pe banda rulanta.Sa distrus tot...numai curve,droguri,moluri si excroci.Sa dus dracului si IPRS,si Microelectronica,si Tehnoton tot,tot.Toata tara e in rahat pana-n gat.MAA723H este produs de Tesla si e in capsula metalica.                                                                                           , . Inca mai avem din bogata productie de la IPRS-Baneasa precum si Microelectronica . piese de valoare nu chinezisme

Editat de ucinacidor
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări