Vizitator raphaelo70 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) Salut! Am si eu o mica problema... Recent mi-am cumparat un amplituner Onkyo TX7830 si un set de boxe Magnat Vector 77. Dupa ceva vreme a inceput sa imi faca un difuzor dintr-o boxa probleme. S-a deformat membrana si la volum mare huruie. M-am gandit sa iau niste difuzoare de bass si sa le inlocuiesc pe cele din boxe. Problema este ca nu stiu ce sa aleg in materie de difuzoare si nu am gasit nici un site unde sa am filtre ca sa gasesc ce am nevoie asa ca am venit aici in speranta ca ma poate ajuta cineva sa aleg ceva de calitate. Mersi! Asta este poza cu spatele difuzorului original LE: Ca ultima instanta le iau din Germania dar sunt 80euro setul si mi se pare cam piperat.... Pe un alt plan,am de gand sa iau pentru cineva un amplituner si un set de boxe. La amplituner as vrea sa aiba potentiometre pe BASS,MEDII si INALTE. Boxele sa fie ceva de bass si sa se auda clar. Bugetul maxim ar fi undeva la 900 lei. Daca se poate sa recomandati ceva bun ar fi perfect. Editat Ianuarie 23, 2016 de raphaelo70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum