no_onne Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) Am nevoie de un defazor audio pentru punerea in punte a unui amplificator stereo pe tranzistori. Montajul pe care vreau sa-l construiesc este: http://tehniq.uv.ro/defazor/defazor.htm Intrebarea unde il alimentez? alimentarea e simpla + - nu e diferentiala? Iar iesirea pentru boxa o iau de pe + canalelor ? Editat Ianuarie 23, 2016 de no_onne Link spre comentariu
humulin Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 (editat) + pinul 8 - pinul 4 si masa tesiune diferentiala = ±12(de exemplu, adica +12V, -12V si masa) iesirea este OUT1(+) si OUT2(-) Editat Ianuarie 24, 2016 de humulin Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 vezi ca este si o varianta cu bc547! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Eu am folosit intotdeauna prima varianta. Aia cu un singur tranizistor. A functionat fara probleme. Link spre comentariu
no_onne Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Multumesc mult sa rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum