Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat rufe whirlpool

Vizitator tvteo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

2

• validae

2

• geoky

1

• ruscanusorin

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ovidiugrecia

SALUT.Am o masina de spalat whirlpool awe 6317,merge normal nu mai ca nu i se mai aprind ledurile in partea dreapta care indica rotatiile si operatiile la spalare.Stie cineva cauza?

Link spre comentariu

SALUT.Am o masina de spalat whirlpool awe 6317,merge normal nu mai ca nu i se mai aprind ledurile in partea dreapta care indica rotatiile si operatiile la spalare.Stie cineva cauza?

E stricata.

Link spre comentariu

faci misto?

Nu cred ca face misto, dar pe aici pe forum nu gasesti decat electronisti si nu ghicitori ... pentru a trage o concluzie despre motivul simptomului declarat de tine, este nevoie de verificari la aparatul respectiv, masuratori, teste, etc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Mihaela 91

Bună seara, mă puteți ajuta . Am mașină de spălat Whirlpool și se aprinde becul de la pompa și nu mai funcționează, nici apa nu o mai scoate

Link spre comentariu

Era bine dacă făceați efortul de a menționa și modelul mașinii, că Whirlpool face multe.....iar pompa de evacuare trebuie verificată, în primă instanță scoateți capacul de vizitare și vedeți să nu fie blocată cu monezi, nasturi sau alte obiecte căzute din haine...reveniți cu noutăți.

Link spre comentariu

Verificați dacă nu-i blocată cum am scris mai sus, dacă nu are corpuri străine și totuși nu se rotește, verificați să nu fie blocat rotorul din cauza depunerilor de calcar.Dacă nici așa nu se rotește, verificați prezența tensiunii de alimentare la borne și continuitatea bobinei motorului. Dacă nu primește tensiune de alimentare, aveți probabil triacul ce o comandă defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări