Vizitator tvteo Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Va salut.Stie cineva care sunt dimensiunile semeringului la whirlpool AWM 815 ?Va multumesc. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 6203/6204-- simering 25x47x10 Link spre comentariu
Vizitator tvteo Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator ovidiugrecia Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 SALUT.Am o masina de spalat whirlpool awe 6317,merge normal nu mai ca nu i se mai aprind ledurile in partea dreapta care indica rotatiile si operatiile la spalare.Stie cineva cauza? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 SALUT.Am o masina de spalat whirlpool awe 6317,merge normal nu mai ca nu i se mai aprind ledurile in partea dreapta care indica rotatiile si operatiile la spalare.Stie cineva cauza? E stricata. Link spre comentariu
Vizitator ovidiugrecia Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 faci misto? Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 faci misto? Nu cred ca face misto, dar pe aici pe forum nu gasesti decat electronisti si nu ghicitori ... pentru a trage o concluzie despre motivul simptomului declarat de tine, este nevoie de verificari la aparatul respectiv, masuratori, teste, etc. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Pai cum vrei sa-ti spun care este cauza fara sa o vad? Editat Ianuarie 29, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 aici se vine cu teste cu verificari si numai cu ce nu face masina ca nimeni nu poate ghici cheama pe cineva care se pricepe Link spre comentariu
Vizitator Mihaela 91 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Bună seara, mă puteți ajuta . Am mașină de spălat Whirlpool și se aprinde becul de la pompa și nu mai funcționează, nici apa nu o mai scoate Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Era bine dacă făceați efortul de a menționa și modelul mașinii, că Whirlpool face multe.....iar pompa de evacuare trebuie verificată, în primă instanță scoateți capacul de vizitare și vedeți să nu fie blocată cu monezi, nasturi sau alte obiecte căzute din haine...reveniți cu noutăți. Link spre comentariu
Vizitator Mihaela 91 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Whirlpool AwO 6448 e modelul , și se aprinde becul de la pompa dar nici nu învârte și nici nu scoate apa Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Verificați dacă nu-i blocată cum am scris mai sus, dacă nu are corpuri străine și totuși nu se rotește, verificați să nu fie blocat rotorul din cauza depunerilor de calcar.Dacă nici așa nu se rotește, verificați prezența tensiunii de alimentare la borne și continuitatea bobinei motorului. Dacă nu primește tensiune de alimentare, aveți probabil triacul ce o comandă defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum