Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echipare atelier tamplarie lemn

Damage

Postări Recomandate

@gi0 -daca vrei sa faci lucruri prin curte ce nu necesita precizie cauti un circular cu masa dar sa aibe urmatoarele functii :

-panza reglabila pe inaltime

-reglaj in diverse unghiuri 20,30,45 grade

Cu asa ceva vei putea sa obtii o gama variata de lucrari. La scule ieftine nu te gandi ca o sa ai precizie de taiere. Eu am asa ceva si in combinatie cu un slefuitor orbital si o rindea electrica de mana am facut o gramada de chestii utile prin curte chiar si prin casa.

Link spre comentariu

Am circular unghiular makita ls 1018 , am abrich cu degrosare , am un router , filetanta , masina de gaurit ,doar ce am comandat un slefuitor orbital ... Cu circularul este mai greu de ales , dar voi lua unul cu masa pana la urma , cred ca un metabo pana in 1300 ron .

Cu stima .

Link spre comentariu

Un circular cu masă este sfănt. Eu cu Virutex-ul meu cu măsuța aia mică am tăaiat sute de mp de cherestea, pal, transformate in șipci, șipculițe, doar ce am terminat de făcut acoperișul pentru atelier si aici a taiat lanți de 10/10 si 8/8 în diferite unghiuri....Nu mă așteptam ca o sculă atât de mică sa fie atât de puternică, despic dulapi de 5cm cu ea. Întradevăr de multe ori am simțit nevoia de o masă mai mare...cea ce acum nu o sa mai fie o problemă :) . Cred că o să fie de ajuns cea de 3m. Apropo utilajele mele au ajuns in port in Constanța, dacă nu intervin alte probleme săptămâna aceasta o sa le am acasă. :aplauze . Am și ceva poze cu ele inainte să fie îmbarcate.

Link spre comentariu

Au costat....să vad dupa ce plătesc toate obligatțiile vamale ca să pot trage o linie. Timp...a durat 5 luni de când am facut comanda dar 3 săptămani in China nu s-a lucrat in acea perioada ca au avut anul nou si alte sărbatori.

Link spre comentariu

@gi0 -să-ți fie de bine și să le stăpânești sănătos.

Eu.....cu ceva peripeții am reușit să descarc camionul, a trebuit să demontez ambalajele la unele că erau prea voluminoase.

post-248475-0-38715200-1495481995_thumb.jpg

post-248475-0-71660900-1495481995_thumb.jpg

post-248475-0-05490300-1495481996_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Mda...sper sa reusesc sa fac tamplarie adevarata.

Stimati colegi, in sfarsit am reusit sa ma apuc de asamblat utilajele. Am doua piese care nu imi dau seama de unde ar fi. Poate s-a lovit cineva de ele si le recunoaste locul.

post-248475-0-06262300-1497782973_thumb.jpg

post-248475-0-41028100-1497782973_thumb.jpg

Link spre comentariu

Te rugam sa ne faci , daca vrei, poze ale "masinutelor" , sa vedem si noi cum un atelier "de casa" a luat nastere....eu cred ca s-a transformat totusi in atelier PRO.

Achizitiile arata bine si aproape industrial. Spor la lucrari!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări