mihaighe Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 https://www.olx.ro/oferte/q-abric-rusesc/ Si faci mai multe operatii cu el,e foarte fiabil,cu unul de asta un prieten a facut 50 stupi de albine. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Cred ca am gresit topicul ... sau nu a folosit nimeni sculele propuse de mine . Cu stima . Sau poate puteti spune ceva despre acest circular ... https://www.sculesiechipamente.ro/ferastrau-circular-cu-masa-3400w-ded7729/ Cu stima . Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Cred ca nu intelegi exact rolul si capacitatea de lucru a unui circular de mana si al unuia de banc. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 De ce credeti ca am cerut sfaturile d-voastra ?! Ca daca eram cunoscator in domeniu nu mai puneam intrebari pe forum . Cu stima . Link spre comentariu
Damage Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 @gi0 -daca vrei sa faci lucruri prin curte ce nu necesita precizie cauti un circular cu masa dar sa aibe urmatoarele functii : -panza reglabila pe inaltime -reglaj in diverse unghiuri 20,30,45 grade Cu asa ceva vei putea sa obtii o gama variata de lucrari. La scule ieftine nu te gandi ca o sa ai precizie de taiere. Eu am asa ceva si in combinatie cu un slefuitor orbital si o rindea electrica de mana am facut o gramada de chestii utile prin curte chiar si prin casa. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Am circular unghiular makita ls 1018 , am abrich cu degrosare , am un router , filetanta , masina de gaurit ,doar ce am comandat un slefuitor orbital ... Cu circularul este mai greu de ales , dar voi lua unul cu masa pana la urma , cred ca un metabo pana in 1300 ron . Cu stima . Link spre comentariu
Damage Postat Mai 15, 2017 Autor Partajează Postat Mai 15, 2017 Un circular cu masă este sfănt. Eu cu Virutex-ul meu cu măsuța aia mică am tăaiat sute de mp de cherestea, pal, transformate in șipci, șipculițe, doar ce am terminat de făcut acoperișul pentru atelier si aici a taiat lanți de 10/10 si 8/8 în diferite unghiuri....Nu mă așteptam ca o sculă atât de mică sa fie atât de puternică, despic dulapi de 5cm cu ea. Întradevăr de multe ori am simțit nevoia de o masă mai mare...cea ce acum nu o sa mai fie o problemă . Cred că o să fie de ajuns cea de 3m. Apropo utilajele mele au ajuns in port in Constanța, dacă nu intervin alte probleme săptămâna aceasta o sa le am acasă. . Am și ceva poze cu ele inainte să fie îmbarcate. Link spre comentariu
eugenbt Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 wow! cat au costat si in cat timp au ajuns? Link spre comentariu
Damage Postat Mai 15, 2017 Autor Partajează Postat Mai 15, 2017 Au costat....să vad dupa ce plătesc toate obligatțiile vamale ca să pot trage o linie. Timp...a durat 5 luni de când am facut comanda dar 3 săptămani in China nu s-a lucrat in acea perioada ca au avut anul nou si alte sărbatori. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Am comandat un Metabo - TKHS 315 C-2.0 WNB - Fierastrau circular cu masa, 2000 W, 315 mm, monofazat si un Bosch GEX 1251AE . Cu stima . Link spre comentariu
Damage Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 @gi0 -să-ți fie de bine și să le stăpânești sănătos. Eu.....cu ceva peripeții am reușit să descarc camionul, a trebuit să demontez ambalajele la unele că erau prea voluminoase. Link spre comentariu
gi0 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Pai d-voastra faceti tamplarie adevarata , nu maruntisuri ca mine ... Acolo sunt cateva mii bune de euro !!! Link spre comentariu
Damage Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Mda...sper sa reusesc sa fac tamplarie adevarata. Stimati colegi, in sfarsit am reusit sa ma apuc de asamblat utilajele. Am doua piese care nu imi dau seama de unde ar fi. Poate s-a lovit cineva de ele si le recunoaste locul. Link spre comentariu
Damage Postat Iunie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2017 Gata, s-a rezolvat. Am fost lamurit de producator. Link spre comentariu
harfa Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Te rugam sa ne faci , daca vrei, poze ale "masinutelor" , sa vedem si noi cum un atelier "de casa" a luat nastere....eu cred ca s-a transformat totusi in atelier PRO. Achizitiile arata bine si aproape industrial. Spor la lucrari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum