Vizitator vicogeo Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Va salut, umidificatorul meu nu mai vrea sa genereze ceata si vroiam sa stiu pe unde gasesc pastila care este responsabila. pe la chinezi vad ca se gasesc dar eram curios daca pe la noi aduce cineva ca sa nu mai astept pana ajunge din china. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-25mm-film-atomization-ultrasonic-atomization-plate-special-spray-film-piezoelectric-ceramic-transducer-Cheap-humi/32423359721.html multumesc, G. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Vedeți că e foarte posibil să nu fie de vină traductorul ultrasonic ci chiar generatorul de ultrasunete. Link spre comentariu
Vizitator vicogeo Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Multumesc de idee, dar daca este generatorul atunci e mai greu de verificat ce este stricat, eu ma gadeam la traductor intrucat s-a "exfoliat" o pojghita de pe suprafata lui. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Dacă s-a exfoliat atunci trebuie înlocuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum