bogdanm Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Tot ce e pe PC ?! S-o mai fi schimbat lumea de cand l-am incercat eu (acu vreo 3 ani cred), pe vremea aia OSX-u urla dupa aplicatii de ti se rupea inima, da degeaba. Apropo, pentru cine vrea sa testeze linux si n-are chef sa renunte la win: http://www.colinux.org/ Merge surprinzator de bine. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 pe vremea aia OSX-u urla dupa aplicatii de ti se rupea inima,ex de aplicaţii? la ce folosesc eu calculatorul (web dev) am găsit tot ce aveam nevoie, plus câte ceva în plus :naughty: or fi altele, dar pe la ?magazinele? de unde îmi cumpăr eu soft, se găsesc variante şi pt osX :P Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 You name it ... multimedia, development, shit like this. Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Mifty..in ubuntu exista user-ul "root" si de asemenea si parola pt el.doar ca din setarile default nu ai acces la el :snakeman: comanda "sudo passwd root" seteaza parola pt useru root. Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 crezi ca ma mai intereseaza??long live zenwalk!!(cand o iesi din beta, bag e17!!!!!!11oneoneone) Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 http://i12.tinypic.com/2lvyc2e.png http://i18.tinypic.com/2ak0oie.png http://i17.tinypic.com/4hiuqmc.png http://i17.tinypic.com/2lcva89.png Link spre comentariu
cipricoder Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 O fi linux gratuit frate dar drivere pt el de ex eu am un modem thomson speedtouch pt care nu am gasit drivere!!! deci tot la windows am ajuns!! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Producatori de hard nu fac drivere pentru Linux pentru ca primesc spaga de la bila ghita Link spre comentariu
cipricoder Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 dap asa-i cu bill asta! :yawinkle: Linux mai are de evoluat! sunt unele distributii usor de folosit de toate genurile de useri. oricum creste mult si va deveni un os aproape la fel de popular ca windows :yawinkle: Link spre comentariu
ph3e4r Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Spre ce vrei sa evolueze? era o data un proiect ndis wrapper cu care puteai pune driere de windows pe linux, poate imi va comfirma un coleg. Eu personal chiar daca dureaza mai mult gasesc solutie la problema mea. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Sa evolueze si el inspre windovs :smt003 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 deja "evolueaz?", vezi chestia aia numit? ubuntu, cu ale ei 'tren?pe mii de variante!!!... :smt012 unde pui c? din ce în ce mai mul?i developeri îi urmeaz? exemplul... curând distribu?iile de linux, cu mici excep?ii vor fi la fel de inutile halitoare de resurse ca ?i vista!!! sau xp!!!...au impresia c? mai important e sistemul de operare decât aplica?iile în sine... du-te nene ?i te plimb?!!!eu nu-mi iau pc cu 2 giga de ram ca s? ruleze windows, mac os sau linux pe el, ?i atât, ci ca s? rulez ni?te aplica?ii pe el!!!?i nu are importan?? c? e vorba de cs, un editor de text, sau altceva, important e s? nu m? trezesc cu janghina de sistem de operare c? decide cu gra?ie s? intre în criz? de memorie, ?i s? se blocheze, numai fiiindc? aplica?ia util? are "neobr?zarea" s? cear? resursele care îi sunt ei necesare!!!de asta windows e un sistem de operare prost, de asta linux (de fapt distribu?iile care încep, încet-încet s? se ia dup? modelul windows) e prost, de asta mac os e prost: pentru c? nu po?i lucra lini?tit, ne?tiind când o s?-l pocneasc? cheful s? crape!!!?i asta indiferent de resursele hardware avute la dispozi?ie!!! Link spre comentariu
cipricoder Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 :smt022 si pana la urma ce sa folosim pt ca ai dreptate in privinta asta a imitarii windows-ului!! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 deja "evolueaz?", vezi chestia aia numit? ubuntu, cu ale ei 'tren?pe mii de variante!!!... :smt012 unde pui c? din ce în ce mai mul?i developeri îi urmeaz? exemplul... curând distribu?iile de linux, cu mici excep?ii vor fi la fel de inutile halitoare de resurse ca ?i vista!!! sau xp!!!...De asta sunt sistemele care ni le construim din surse...le facem noi cum vrem...Oricum, adevarul trist este ca Ubuntu&co este un concurent al WIndowsului...si din cauza asta vrea sa semene cu el...Oricum, deja nu-mi mai place linux-ul... :smt016 Astept sa iara FreeBSD 6.3 stabil si apoi gata wingouz :smt019 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 :smt022 si pana la urma ce sa folosim pt ca ai dreptate in privinta asta a imitarii windows-ului!!sincer, nu mai pot recomanda nimic f?r? s? mint, mai mult sau mai pu?in...sun? a glum?, dar... încerca?i-le pe toate, ?i vede?i cu care v? împ?ca?i mai bine!!!...?i aten?ie la configura?iile hardware pe care le de?ine?i, ?i la ce componente le upgrada?i, s? nu ave?i conflicte misterioase... (exemplu: dac? ave?i o mobo nforce mai nou?, sunt mari ?anse s? nu se în?eleag? cu pl?cile geforce, iar cu ati s? func?ioneze irepro?abil!!...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum