Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Linux vs Vista vs OsX

ph3e4r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

7

• bogdanm

6

• LostCell

6

• ph3e4r

4

Top autori în acest subiect

comparat cu cel mai prost distro de linux??normal ca e mai bun!!!(nu stiu cine mai tine minte benchmarkurile "obiective" facute de microsoft comparand diferenta de performanta intre RedHat 6 (aparut prin 97-98) si win XP sp1...)

Link spre comentariu

o fi windowsu invingatorul dar windows te costa vreo 300$$$$ spre deosebire de linux..0$$$ si sa ne mai si uitam ce resurse ii trebuie la vista ..spre deosebire linux...Nu uita linux este un kernel nu un sistem de operare!din cate am obs distributiile linux nu sunt foarte cosmetizate,iti lasa tie posibilitatea sa ti-l faci cum vrei tu :supz:

Link spre comentariu

nu chiar 300$.... sa fim cinstiti.vista home premium oem e 380 ron.si pentru un home user e suficient. daca iti trebuie enterprise, deja esti -ei bine- enterprise si nu iti mai pasa de 280$...

Link spre comentariu

Trebuia sa scriu intre ghilimele mai bun... In acel filmulet sa vad clar blocajele chiar si pentru fractiuni de secunda ale win... . :prayer:

Trebuia, ca unii chiar te-au luat in serios :yawinkle: By the way, nu stiu de unde vine ideea ca Ubuntu e cel mai prost distro de Linux ... Eu personal am testat mai multe si din punctul meu de vedere e peste SuSE si Fedora. Simplu, la obiect, si extrem de puternic.
Link spre comentariu

Si mie mi-a placut Ubuntu mai mult decat Fedora.Nu uitati ca Ubuntu e sponsorizat de un miliardar rus, asa ca sunt sigur ca va face progrese mai rapide decat alte distributii de LINUX.Pentru cei care nu au inteles gluma sau filmuletul:In prima parte apare Vista, care merge cu intreruperi si nu face cine stie ce. Pe urma vine Ubuntu (din momentul in care apare cercul ala pe desktop, ca fundal.Toate ferestrele alea flexibile, cubul 3D cu film pe el si semitransparenta, icon-urile care se misca, sunt de la Linux Ubuntu, NU SUNT de la Windows Vista!!! :goodman:

Link spre comentariu

au inima......380ROn... varianta oem cumva? la linux nu am apucat sa vad un ecran albastru ca in 98' sau Me' sau chair 95'. sunt curios.....la vista putem sa facem sa apara? oricum...am colcuziunoat, dupa cateva teste, linuxu care se vede frumos a mers pe un PII unde nu mergea xpu' si se misca mai bine decat un p4 cu xp...

Link spre comentariu

Intrebare intrebatoare (si ridicola): Pentru aceasta versiune de linux, mai trebuia instalat stiu-eu-ce program ca sa iti afiseze astfel ferestrele si sa ai desktopuri "multiple"?LE: am mai vazut cateva filmulete pe youtube...se pare ca nu este nevoie. Desi nu am reusit sa trag si sa testez vista, cred ca voi incerca linuxul inainte...

Link spre comentariu

Raspuns ptr @BLIND jos in partea dreapta este o casuta cu niste patratele daca te chinuiai sa dai click acolo ai fi vazut ca is multiple desktopuri.Apropos am instalat si eu mai demult XGL super incantat pacat ca numai am PC care l-am avut dar peste o luna sper ca ma apuc iarasi de la capat si instalez si beryl ca defapt ala face sa para 3D vazut din mai multe unghiuri desktopul.Degeaba s-au chinuit astia de la microshift sa faca VISTA ca LINUX tot e mai sus decat orice windows.Mai nou am auzit ca VISTA citeste partitiile de UNIX deci cine ce copiaza??? se ia cumva microsoft dupa linux?Apropo Vista de unde a avut inspirata idee de a face desktopul asa de fain sa nu imi ziceti ca BILL GATES a inventat-o; -> tot din linux e inspirata.

Link spre comentariu

Eu te sfatuiesc sa nu mai vanezi posturi si sa citesti cu atentie ce anume spune fiecare. EU NU AM aceasta versiune de linux instalata. Never had, but i will. Daca citeai postul meu de mai sus iti dadeai seama ca sunt un lamer in ale linuxului. Deasemenea iti dadeai seama ca nu am pe ce anume sa dau click ca sa vad....

Si daca tot ne dam cunoscatori, uite ca e un programel (sau ceva de genul asta) care se instaleaza.. http://wiki.beryl-project.org

Link spre comentariu

Mane vanez posturi odata pe luna scriu si eu douazeci de posturi si gata si ma iei cu vanate si de astea bine.Acum ca vine vorba daca erai un lamer destept iti bagai UBUNTU ca are tot ce te doare pe tine capul.PS:din vazute si auzite nu vei face nimik fa bine si instaleaza-ti ubuntu dupa aia il customizezi cum te doare pe tine capul.Acuma daca tot am scris postul ala in graba si m-ai luat peste picior iti zic ca trebuie instalat driverul de placa video apoi XGL compiz si beryl si poti face ca ala de pe youtube.Desktopuri multiple ai odata cu linux instalat de pe CD asa ca ma repet din nou daca esti curuis instaleazati UBUNTU.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări