mely17 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Buna seara. Se poate folosi un motor Brushless pe baza de generator? Am un motor de 24VDC 4,6A si 114,6rpm si ma gandeam sa fac un mic generator din el ( incarc un acumulator cu el , etc) Link spre comentariu
Florin31 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Generaturul de ce va fi actionat ? Vant ? Apa ? sau de ce anume? Poti pune o poza cu el ? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Brushless adică are rotorul cu magneţi sau cu bare în scurt? Contează fiindcă dacă are rotorul cu magneţi atunci nu mai trebuie modificat nimic la el, va scoate tensiune oricum dacă e învârtit, iar daca e cu rotor în scurt (colivie) atunci vor trebui conectaţi nişte condensatori între faze ca acesta să scoată tensiune. Daca motorul a funcţionat în DC atunci mai mut ca sigur ca are rotorul cu magneţi, şi nu va mai trebui aduse modificari. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Ca actionare m-am gandit la vant. Rotorul are magneti. Am sa pun poze cu el! Link spre comentariu
iop95 Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Da, se poate folosi; valoarea tensiunii va fi aprox. proportionala cu turatia; la fel si frecventa. Are controller-ul integrat sau aveti acces la infasurarile statorice? Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Buna ziua. Am reusit sa fac niste poze cu motorul+ansamblul mecanic. http://postimg.org/gallery/tb9sqdtw/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum