Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Priviti cum lampile au un viitor

Dumitrache_S

Postări Recomandate

Sa nu dai din stocul meu ,ca fac jihad!Ma vad pe mine la 15..16 ani,numai ca atunci aveam in cap doar tranzistori si integrate,cind am facut rost de patru BM387 ,nu am dormit toata noaptea,aveam in cap un preu phono.

Stai linistit man!Ce e al tau e pus deoparte! :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Raresh Alexa

9

• Dumitrache_S

7

• Dan Minciu

4

• zal

3

Vizitator viobio

Io nu zic la multi treaba asta, asa ca cine il cunoaste personal va rog ziceti-i treaba asta - ca nebunu de o facut o placa de sunet cu lampi ii transmite baiatului astea: bravo si respectjos palaria tine-o tot asa si nu te lasa descurajat.

Bine ai revenit!
Link spre comentariu

Rares tata, mi-au dat lacrimile citind topicul acesta. Felicitari din tot sufletul si la mai multe realizari ! Sanatate si putere de munca ! (Si la invatatura !) 

LE: sa nu-l uitam si pe initiatorul topicului si pe aceia care au sarit in ajutorul lui Rares. Felicitari !

Link spre comentariu
Vizitator chintix

Tot respectul pentru lampari!

Scump, dar face!

Eu fiind mai sarac, prefer ultimele integrate si ultimele condensatoare, care se apropie de lampa. Ca audio, vorbind.

Viitorul;  O lampa microscopica. Ar impaca toate generatiile.

Fabulez !?!?

Toate bune celui de 16 ani !

Editat de chintix
Link spre comentariu
Vizitator viobio

SalutareIo mai dau pe aici dar doar ma uit, rar raspund. Ma bat cu o motocicleta cu atas de pe timpu lu strabunicu sa-i pun o statie radio R123M cu lampi pe ea, sa-i corcesc sistemul audio cu o casca normala de motociclist, chestii de-astea sarite de pe fix cum fac io de obicei. Tre sa iesim la o bere si la ceva muzica pe lampi incinse, eventual si cu lampagiul cel nou sa ne mai aduca aminte nitel de forta aia care ne mâna si pe noi pe vremuri cand eram ca el.

Sa montezi si un MG35 sau MG42 pe atas,stiu eu sa cant la aceste instrumente muzicale.
Link spre comentariu

Felicitari!  Are "fatza" de viitor electronist capabil.

Eu pe la virsta aia aveam in palmares un Tesla B4 modificat mecanic pentru viteza 19 in loc de 9,5, adica totul dublat de la 2-4-9 la 4-9-19, pus 3 capete de Rostov (doar rec si play, stergerea a ramas originalul), modificat toata electronica A-Z in caare am inclus si Dolby B+C cu circuitul HA12088ANT, ce vremuri....

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Si pentru ca Rares a avut de invatat pentru un concurs nu a mai publicat nimic (am avut o discutie cu el ) va rog sa priviti rezultatul:

http://postimg.org/image/vm2bq5hvl/

http://postimg.org/image/43tdlq401/

Acesta este rezultatul :

http://postimg.org/image/43tdlq401/

Se pare ca l-am 'virusat" de tot cu lampile si .............. restul comentati dumneavoastra .

Editat de dumitrache_s
Link spre comentariu

Felicitari Rares.....asta-mi place!

Sa nu lasi NICIODATA invatatura mai prejos de pasiuni....

Si mai ales sa incerci sa fii mereu primul...ca despre al doilea nu se vorbeste pe nicaieri...(apropos stii cine a fost al doilea om pe Luna? ... Vezi ! ce-ti spuneam)

Cu stima,

Dan Minciu

Link spre comentariu

Bravo mai Rarese!

Intr-o zi cind am timp, o sa adun toate componentele care nu imi mai folosesc si iti fac un colet, sau poate adunam toti de prin debarale, si iti facem un colet.

Eu am multe chestii pasive de dat, rezistente, condensatori chiar si tranzistori si diode si niste integrate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări