Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump beko e1

poplex22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

4

• radu72

2

• Florinel TV

2

• nicust

1

Top autori în acest subiect

Si eventual sa fie salvat ceva de genul: Bin Beko E1;Tub modelul...bobina cadre ...X ohmi...Emisie pe catodul de rosu....,pe catodul de verde..tuner modelul?pentru limba romana apasati pe 1,pentru alt tip de tuner....,asta ca sa nu trebuiasca niciodata facute reglaje din service!

Iar la E1 nu ai nevoie de o telecomanda speciala de service!

Bine ca nu are vertical guard activat iar placa eventual sa fie cu dioda si rezistenta lipsa!

Link spre comentariu

ambele dumpuri sunt identice, credeam ca un dump bun este acela care nu mai are nevoie de reglaje in service mode , de multe ori nu deti telecomanda corespunzatoare !

ca sa se potriveasca dumpul manusa atunci trebuie unul de pe acelasi sasiu altfel nu

Link spre comentariu

da, eu la asta m-am referit, asta am crezut si asta am cerut !, dumpul meu este cel pt. sasiu e1 si trecut prin reglaje, scuze n-am vrut sa lezez pe nimeni doar am facut o observatie , toata stima

Link spre comentariu

da, eu la asta m-am referit, asta am crezut si asta am cerut !, dumpul meu este cel pt. sasiu e1 si trecut prin reglaje, scuze n-am vrut sa lezez pe nimeni doar am facut o observatie , toata stima

nui nimic eu doar am zis ca nu o sa se potriveasca exact chiar daca este de la alt sasiu E1 din cauza ca piesele se devalorizeaza pe bv si nu o sa corespunda de la unu la altul doar asta foarte rar am scris aici poate mai are cineva nevoie de aceasta informatie

Link spre comentariu

Ca sa se potriveasca de la un tv la altul ar trebui ca toate sa aiba acelasi model de tub cu aceleasi valori la bobina de pe BV,aceiasi emisie la catozi,sa foloseasca numai un tip de tuner(atunci in service nu ar mai optiunea pentru schimbarea tipului de tuner)...si nici atunci nu cred ca ar fi chiar perfect reglate,......a se vedea chinezariile care erau prin magazine acu" citiva ani,nu vedeai 2 modele sa vada la fel!

Editat de radu72
Link spre comentariu

daca esti in reparatii ar trebui ,,musai,, sa ai o telecomanda gen mfy ,daca esti de meserie ar trebui sa ajustezi manual aceste dimensiuni de geometrii cu ceva semireglabili sau rezistente inseriate sau in paralel in bv, dar oare se merita chinul pentru 40-50lei un mfy cu tot cu ir receiver ?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări