Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bookshelf cu difuzoare Scanspeak Clasic si Discovery

ahegyes

Postări Recomandate

Da, tweeterul permite o taiere mai joasa. Decizia a fost un cumul de factori. Panta de taiere nu este foarte abrupta deci am fost precaut. In acest sens cred ca am simulat vreo 7 variante de filtru. Am vrut neaparat sa fie o taiere pe 12dB. In una din variante care era pe 18dB  frecventa de taiere era pe la -  2.2khz. Dar au fost variante cred ca in tot spectrul de la 2 - 3.5khz. Apoi, diful de medii e de 5", urca linistit la 3khz fara probleme.

Cutia e intradevar mai interesanta. Amprenta sonora......eu zic ca e de bine. Apoi orice interpretate poate fi subiectiva asa ca nu vreau sa fac afirmatii bumbastice. Cred ca cel mai bine ar fi sa fac ceva masuratori de rezonanta la peretii cutiei. Din pacate nu am accelerometru ca sa pot masura. Asa la ciocanit cutia se prezinta bine. Oricum lemnul de stejar e rigid de la sine. Mai este si o ranforsare interioara care nu apare in poze, deci..... . Ce aport are constructia......?  cred ca ramane de cercetat. Oricum sunetul e bun.

Editat de ahegyes
Link spre comentariu

Buna, Adrian.Ai incercat tweetere de la Seas, seria scumpa Prestige.Mai demult, acum vreo 10 ani cineva imi spunea ca Millenium si Crescendo nu au egal ca finete.Scuze daca ti-am poluat topicul, dar m-am gandit ca poate le-ai auzit undeva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări