dan cod Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Undeva trebuie sa se gaseasca eu personal l-am primit cadou ,o cutie de 500g. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Practic dupa ce depui acea pasta pe pad-uri numai te joci cu suflanta. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Da sau cu letconul.Totusi trebuie un pic de indemanare deci exerctitiu pe placi defecte.Dupa ce iti intri in mana e simplu. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Cum am spus mai inainte pasta de lipit tevi de cupru se dizolva in apa asa ca am pus intr-un dop un pic de pasta pe care am amestecat-o cu apa pina ce am subtiat-o atit cit am considerat pentru a trece printr-un ac de seringa adica un pic mai groasa decit iaurtul, am curatat seringa din primele poze de pasta originala care oricum era "beton" am pus noua pasta + un ac de seringa taiat si astfel am reusit sa fac "ceva" ce chiar ma incinta, dozarea se face excelent, pot sa aplic exact unde trebuie, per total e cam ce mi-am dorit cu o exceptie, apa din pasta "protesteaza" cind e incinsa si cam impusca pasta, oricum rezultatele sint bune si o sa urmeze experimentul nr 2 cu o solutie/flux de decapat luata tot pentru incercari insa e prea fluida, ca apa, am sa incerc sa o amestec si pe acea cu pasta de lipit tevi sa vad ce iese, dupa ce o termin pe acesta de acum. Iar acum postez o alta "unealta" pe care o consider indispensabila in lipirea SMD-urilor si nu numai.... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Pasta de lipit tevi de cupru este coroziva deci trebuie curatat bine dupa lucru.Eu nu folosesc decat fluxuri no clean. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Este adevarat, o sa curat fiecare placa, pina termin pasta, cu apa....., dupa, protejare cu lac, asta o fac oricum pentru fiecare placa realizata. O alta unealta, este o "penseta" cu blocare, excelenta in manevrarea pieselor THT, rezistente, tranzistori etc mai ales la extragerea lor, aceasta nu-mi lipseste de pe masa de lucru. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Astea sunt pense chirurgicale.Si eu am cateva. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Se gasesc si la magazinele de electronice, eu am numai una insa e indispenabila. Si mai postez o unealta, o "sula", nu e cine stie ce insa pentru mine are o oarecare valoare sentimentala fiind facuta pina in revolutie din virful de undinta al unui nene , i sa rupt, si un electrod de "inox", atunci nu prea se gaseau scule ca acum asa ca am facut-o si are loc pe masa printre altele si azi, i-mi place la ea ca nu se magnetizeaza si pot sa-mi tin pozitionate smd-urile, nu-mi ramin agatate de ea. Link spre comentariu
milo01miau Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Buna seara, A incercat cineva metoda asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum