Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vortex vled 19b1d

IONPREDUT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IONPREDUT

5

• radu72

2

• sorintv

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am avut acest tv cu sursa prajita, acum vreo 2 ani si ceva, i-am adaptat o mufa externa si l-am facut cu sursa ext de 12v.

Pentru asta, partea secundara adica driver-ul(invertor) pentru led-uri trebuie sa fie OK, poti sa scoti si dioda PD201 din montaj daca vrei.

Cit despre schema, nu cred ca vei gasi.

post-237484-0-57260100-1453413618_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

spune codurile pieselor arse si.ti spun valorile!Asta pina nu pleaca tv.ul acasa la client!

Cind se duce fet-ul PQ101(JCS4N60RB) se duce si integrat-ul U101. Intrebarea este cum  va gasi acest integrat, pe el fiind scris doar un cod(Lc1 31A)

Link spre comentariu

Mare descoperire!Normal ca functioneaza cu sursa exterioara de 12V,ca si sursa lui interna tot 12V livreaza.Functioneaza si cu baterie de tractor,ca are tot 12V. Un depanator adevarat repara sursa aparatului,sau ataca trafo.chopper cu alt montaj,cu un TOP245,sau BUZ90+UC3842,etc.Totul in interior,elegant. Cu sursa exterioara este ca si cand atarni clopotei in coada motanului.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Mare descoperire!Normal ca functioneaza cu sursa exterioara de 12V,ca si sursa lui interna tot 12V livreaza.Functioneaza si cu baterie de tractor,ca are tot 12V.Un depanator adevarat repara sursa aparatului,sau ataca trafo.chopper cu alt montaj,cu un TOP245,sau BUZ90+UC3842,etc.Totul in interior,elegant.Cu sursa exterioara este ca si cand atarni clopotei in coada motanului.

Si cind inlocuiesti sursa in comutatie de la masina de spalat cu un traf chior si ceva regulatori liniari cum se chema? depanare perfecta??? sau cirpeala???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări