neamtu 38 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Buna ziua.Am primit boxele de la un sistem home cinema LG format din 4 sateliti de 4ohmi um bass pasiv de 3ohmi si un central de 4ohmi.Acuma intrebarea mea este daca acest set de boxe se pot lega doar la un amplificator tip home cinema sau se pot lega si la un amplificator cu doua canale dar 4 iesiri,adica amplificatorul are optiunea A,B si A+B.Mentionez ca iesirea amplificatorului este de la 4ohmi in sus. Va multumesc Cu stima stimati membrii Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Daca sunt de 4 ohmi sub nicio forma sa nu le legi la un amplificator cu optiunea A + B !!!!! Risti sa arzi amplificatorul !!!!! Link spre comentariu
neamtu 38 Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Revenind la intrebarea mea am gasit pe internet receivere/amplificatoare 5.1 dar problema este ca toate functioneaza de la 4ohmi in sus iar woofer-ul meu e de 3ohmi.ce se poate face sau trebuie neaparat receiverul original sa il caut?Problema este ca nu il gasesc separat.Multumesc Daca sunt de 4 ohmi sub nicio forma sa nu le legi la un amplificator cu optiunea A + B !!!!! Risti sa arzi amplificatorul !!!!! Multumesc de sfat.cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum