Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor boxe sistem LG 5.1 pasive

neamtu 38

Postări Recomandate

Buna ziua.Am primit boxele de la un sistem home cinema LG format din 4 sateliti de 4ohmi um bass pasiv de 3ohmi si un central de 4ohmi.Acuma intrebarea mea este daca acest set de boxe se pot lega doar la un amplificator tip home cinema sau se pot lega si la un amplificator cu doua canale dar 4 iesiri,adica amplificatorul are optiunea A,B si A+B.Mentionez ca iesirea amplificatorului este de la 4ohmi in sus.

Va multumesc

Cu stima stimati membrii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neamtu 38

2

• ahegyes

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Revenind la intrebarea mea am gasit pe internet receivere/amplificatoare 5.1 dar problema este ca toate functioneaza de la 4ohmi in sus iar woofer-ul meu e de 3ohmi.ce se poate face sau trebuie neaparat receiverul original sa il caut?Problema este ca nu il gasesc separat.Multumesc

Daca sunt de 4 ohmi sub nicio forma sa nu le legi la un amplificator cu optiunea A + B !!!!! Risti sa arzi amplificatorul !!!!!

Multumesc de sfat.cu stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări