loleksibolek Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Pot incerca sa-i fac ceva harddiskului din filmulet?L-am scapat pe jos si a decedat ,platanul de deasupra nu se vede zgariat. Multumesc. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Daca l-ai deschis... nu se mai poate face chiar nimic. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Nici recuperarea datelor? Link spre comentariu
powerlight Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Nici recuperarea datelor? Cred,deci nu sunt sigur ca se pot recupera in cazul in care platanul nu a suferit nici o atingere macar,schimbata placa electronica,iar daca puteti sa-i refaceti vid-ul,la 7200rot/min daca ar fi aer in interior cred ca s-ar incinge foarte tare. Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Nu are nici un fel de vid hdd-ul la interior! este doar un aer foarte curat, eventual un gaz inert, vid in nici un caz! datele se pot recupera. Editat Ianuarie 21, 2016 de avolocaru Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Platanele nu au fost atinse.Recuperarea datelor se face de firme specializate sau si centrele de reparatii calculatoare? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Platanele nu au fost atinse.Recuperarea datelor se face de firme specializate sau si centrele de reparatii calculatoare? Mi-e teama ca platanele au fost zgariate (nu neaparat cele expuse privirii), ca urmare a descentrarii capetelor si/sau a axului platanelor. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Posibil ,doar platanul de sus,daca nu ma insel are doua,mai exact partea de sus a primului platan se vede si privita la lumina puternica nu se vad zgarieturi. Pisici Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 nu poti recumpera nimic in regim "home" iar in regim profi, cred ca te cam costa! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Posibil ,doar platanul de sus,daca nu ma insel are doua,mai exact partea de sus a primului platan se vede si privita la lumina puternica nu se vad zgarieturi. Pisici Platourile sunt folosite pe ambele fete ... deci putin probabil sa vezi zgarieturi! Recuperarea datelor in regim profesional costa in draci! Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Da,vad ca intre 200 si 450 euro.Asta e. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) De ce ai dat jos capacul? Mai ales daca vroiai si sa recuperezi datele? Procedura este asa: se schimba placa electronica cu una identica si daca merge te-ai scos, daca nu gunoi sau recuperatori profesionali de date dar pe bani grei. IN NICI UN CAZ NU AJUTA DESFACEREA HDD-ului. Deafacerea lui nu duce decit la scaderea vertiginoasa a sansei de a mai recupera ceva date. Editat Ianuarie 21, 2016 de sesebe Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Eu iti recomand sa incerci mai intai sa faci rost de un hdd bun de exact acelasi tip. Faptul ca este zgariat intr-un loc nu-ti garanteaza faptul ca nu mai poti recupera datele. Datele se scriu pe hdd pe piste si sectoare. daca Datele tale sunt scrise intr-o zona curata ai toate sansele sa le recuperezi. Mai mult in general se zgarie platanul superior, iar hdd-ul poate avea mai multe platane. Acum depide ce informatii ai, daca sunt unele de valoare pentru care merita sa mergi la un profesionist sau nu. In regie proprie, cu cat lucrezi mai atent si mai curat cu atat ai sanse mai ridicate sa-ti rezolvi problema. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) De ce ai dat jos capacul? Raspunsul e simplu:de bou. Nu, n-aveam date f valoroase,mai mult imi pare rau dupa pozele din ultimii 3-4 ani,cele dinainte le am in dublu exemplar ,de atunci am tot zis ca le copiez si pe altceva si am tot amanat.Oricum,o sa-l desfac din nou sa ma uit mai atent poate e ceva rupt si vad desi mira-m-as,probabil s-au dus naibii capetele,era in functiune cand l-am agatat. Editat Ianuarie 21, 2016 de loleksibolek Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 eu zic sa incepi prin a gasi un hdd identic. daca tot o sa-l desfaci si o sa-l pui la loc iti cresti sansele de defect definitiv. Dupa ce il iei pe ala bun, le desfaci cu grija si vezi diferentele. Vezi ca susruburile au forme speciale si unele sunt date cu un lac, iti trebuie scule bune, altfel risti sa pierzi vremea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum