Vizitator Constantin1970 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Am un TV SONY model KV-21FQ10K functioneaza , dar am imaginea umpic , pe culoarea MOV in loc de ALB . Am avut pe ecran dungulite albe pe orizontala . Am reglat , din traful linii , screen , mi-au disparut dungulitele , dar tot am inloc de ALB , am MOV . Functioneaza pe MOV circa 15min , dupa care revine culoarea ALB . Merge catva timp dupa care intra din nou in MOV . Sa fie cumva filtre sau integratul de pe finalul video? Multumesc , o sugestie va rog! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 ...mai degraba tubul....!! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Sau lipituri pe placa TK desi poate fi si tubul. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 posibil tubul sau contacte imperfecte pe traseul catozilor.... spor si bafta Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 SCHIMBA SOCLUL TK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum