Vizitator cautamapenet Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Salutare, Recent, am achizitionat un router cnc cu aproximativ 480mm x 400mm masa de lucru si freza makita. As dori sa ii schimb freza si sa pun un cap laser pentru gravura/debitare , am cautat pe net dar nu am gasit nimic concret sau un cap intreg de vanzare. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi si idei pentru a face transformarea? Unde pot gasi cele necesare? Ce imi trebuie mai exact sau cum sa caut pe internet pentru a le gasi. Link spre comentariu
nibi Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Laser Engraving Machine. Link spre comentariu
alexfloca Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 citeste mai intai asta: si http://www.lasersafetyfacts.com/ iar apoi cauta componente. fii atent, orice laser care are puterea sa taie sau sa graveze orice tip de material se va incadra in clasa IV !!!! pericole majore: 1. sa-ti pierzi vederea 2. sa te electrocutezi la cateva zeci de mii de V (laserele cu CO2) 3. arsuri grave si foarte grave 4. intoxicatii cu tot felul de substante foarte toxice care se pot degaja la taierea/gravura cu laser a anumitor materiale parerea mea sincera: daca nu ai cunostiinte solide de electronica/electrotehnica si optica mai bine nu te apuci, e prea riscant, asa ceva nu as face dupa ureche Link spre comentariu
Dan57 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Gasesti pe ebay in functie de putere, pret si materialul de prelucrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum