Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I.P.R.S. Baneasa

Bogdan

Postări Recomandate

... cobra pe lângă basic avea şi un soi de sistem de operare, pe nume "OPUS", iar unele variante aveau CP/M...

Opus-ul era asamblor. Se lucra fain in cod masina, daca aveai rabdare. Ramanea undeva loc in eprom si puneai ce-ti convenea. Eu aveam si un program de copiere, era foarte practic.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

11

• remus68

10

• vio2007

7

• d2134

5

Top autori în acest subiect

ce vremuri :smt003 , opusul era un pachet de 3 programe, cel putin opusul care lam bagat eu personal in epromul de 32k la hc91, si anume un asamblor un dezasamblor si un utilitar de copiere, opusul era destul de mare, se putea baga doar la calculatoarele care aveau eprom de 32 sau mai mare si se folosea paginarea, anume ultimul bit de adresa printrun comutator la masa sau plus astfel procesorul accesa primi 16k sau urmatorii 16k. Am si eu un BM323 deala, este stab de 5v/3a, la HC91 era ininteriorul carcasei.scuze de oftopic dar nostalgie, de...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am inteles ca Bogdan cauta niste cataloage. O droaie de dataseet-uri nu fac doi bani pe langa un catalog serios. Nu vreau sa fiu OFF TOPIC dar fara documentatie nu faci nimic. Nu vreau sa deranjez dar daca cautati cataloage si documentatie cautati-ma pe mail. colectionez documentatie inca din 1950. Salutare, Mosu Tuti.

Link spre comentariu

O droaie de dataseet-uri nu fac doi bani pe langa un catalog serios.

Am ramas bujbe.Pai, toate cataloagele pe care le-am vazut eu nu erau altceva decit o droaie, mai mare sau mai mica, de datasheet-uri.Sau n-am vazut eu unul destul de "serios"?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

păi 741 şi 723 sunt integrate curente, bine, cel puţin 741.şi alea româneşti erau şi nu prea erau bune.723 e integrat stabilizator, şi găseşti pe alese la metrafo (dai search după 723, apoi te uiţi sus: la integrate stabilizatoare, sunt 4 modele, inclusiv cel rotund).celelalte au şi ele echivalente, mai puţin 351... ceas auto, nu???apropo, poate să indice careva un echivalent pentru 22925???fie el şi fără ieşirea bcd integrată...

Link spre comentariu
Vizitator VIOSALCA_25

segment output driversOthers with the same file for datasheet:MMC22928, MMC22926, MMC22927, Download MMC22925 datasheet fromMicroelectronica pdf 157 kb MMC2114 View MMC22925 to our catalog MMC22926 Asta e tot ce am gasit, daca te ajuta la ceva....

Link spre comentariu

DACA MA PUTETI AJUTA, AFISEZ O LISTA A CI DE CARE AM NEVOIE

A 741

A 723

CDB 495

CDB 413

CDB 416

CDB 447

MMC 351

PT CONTACT, FOLOSITI ADRESA [email protected] sau ID VIOSALCA

multumesc anticipat tuturo :partyman: r.

vi-am trimis 2 mailuri dar nu am primit nici un raspuns de la dumneavoastra...
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator piticu

am si eu o rugaminte la voi. stiu ca IPRS Baneasa faceau varistoare si termistoare, imi trebe 3 si 3 si caracteristicile lor tehnice pt o lucrare de laborator.(am uitat sa zic sunt student :P) va multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări