Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I.P.R.S. Baneasa

Bogdan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

11

• remus68

10

• vio2007

7

• d2134

5

Top autori în acest subiect

Nu trebuie sa te corecteze nimeni Ghimpe, e corect.Cu precizarea ca CDB400 e echivalent cu orice alt 7400 ordinar, pe cind CDB400 cu punct galben e mai rapid, un fel de 74S00 (nu 74LS00 ca ala e rapid si cu consum redus). Trimiterea pe care ai pus-o duce la un 74HC00 care e f. rapid si folosit mai ales la intrari digitale si optice in amplificatoare (din ce am vazut eu).

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

ROM şi ROB erau codificări pentru integrate "experimentale"... deci nu cred să găseşti echivalente...

Partial adevarat. Multe circuite au echivalente, unele, intr-adevar au fost creatii proprii.ROB304 (stabilizator de tensiune negativa) echivalent LM304 http://www.selectronic.fr/includes_selectronic/pdf/NS/LM304.pdfROM05 multiplexor cu 8 canale nu stiu echivalent, s-ar putea sa nu aibe. Daca vrei trimite-mi adresa pe MP sa iti trimit pinout si truth table scanate.
Link spre comentariu

ROM şi ROB erau codificări pentru integrate "experimentale"... deci nu cred să găseşti echivalente...

Circuitele ROB si ROM au fost fabicate de CCSIT-CE , echivalente am gasitdoar pentru circuitele ROB.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut baieti, as mai avea nevoie de niste echivalente daca aveti timp... :smt006 (beta)A741(beta)E565E(beta)M301A(beta)A723(beta)TDA44OP(beta)TBA570AMMN80PIOMBD8212(beta)A723CSi daca stie cineva si pentru ROB3019Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Echivalentele sunt:-A741= LM741 amplificator operational-E565E=LM565 are doua timere 555-A723=A723C=LM723 stabilizatorM301A=LM301 amlif.operationalMMN80PIO=daca nu ma insel =Z80-procesor (are multi pini?)

Link spre comentariu

TDA 440 era folosit in amplificator FI cale comuna TV-AN=amplificator sidemodulator pentru frecv intermediara videosunet . TBA 570A receptor MA-MF ( in radioreceptoarele SOLO 500 ) ROB 3019 matrice cu diode 4 in punte si 2 independente MMN80PIO si MBD8212 folosite in sistemele cu Z80

Link spre comentariu

cu PIO ăla circula o schemă de controller fdd/hdd pentru sisteme z80...eu n-am pus mâna pe schema aia... posibil să fie legendă urbană... cu ceva sâmbure de adevăr: hc2000 avea cu adevărat floppy disk, de 3,5 inci!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări