Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analizor de spectru Instek GSP-730

genugeo85

Postări Recomandate

Ești fenomenal, domnule! Așa laborator nu are nici Universitatea(din Craiova)! Analizorul pe care vrei să-l disponibilizezi, să fiu cinstit, îmi cam face cu ochiul, chiar dacă e la "doar" 1,8GHz și e cam voluminos. La priceperea mea, deja e o frecvență colosală! Mai aștept niște bănuți, când m-oi apropia de suma pe care-o ceri pe analizor, discutăm... Dacă nu cumva o fi altcineva mai "iute" și l-o lua între timp... Oricum, ar fi cea mai bună variantă pentru mine, având în vedere că am siguranța calității mărfii! :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• genugeo85

5

• ndor

4

• dan cod

4

• djvas

1

Top autori în acest subiect

Multumesc.Aveti scule serioase.Se poate sa vedem si noi ceva poze cu dotarea?

dan cod, te rog si ii rog pe toti (si prefer) adresarea directa, fara formalitati...  Nu am cine stie ce, si nu prea multe. Am avut si eu aparate romanesti, rusesti, etc. prin anii '90 dar la un moment dat am considerat ca este mai bine sa ma restrang la doar cateva aparate, dar de foarte buna calitate, din cele care merita pastrate cata vreme ma vor tine muschii si neuronii, mai ales ca in Bucuresti am si problema spatiului disponibil si in plus in multe cazuri chiar am avut nevoie de aparate bune fara de care nu as fi stiut unde ma aflu si incotro sa ma indrept. Nu am aparate "ultimul racnet" ci doar "decente", plus unele mai vechi care au ramas de-a lungul anilor. Ai observat poate, ca am mai pus poze prin diverse topice de-a lungul timpului de la aparate mai "ciudate" si mai rare carora in mod special la vremea respectiva le facusem poze, altfel am "imortalizat" de-a lungul timpului doar diverse momente spre propria-mi aducere aminte mai tarziu, nu prea am poze "frumoase" special facute aparatelor pentru prezentare, dar o sa incerc sa adaug cate ceva in topicul respectiv pe care l-am urmarit cu interes si placere.

djvas, HP4800 a ajuns la mine mai mult din intamplare si mi-a parut bine ca s-a intamplat asa. L-am folosit si pentru masuratori LC pe vremea cand nu aveam LCR-metru, a fost mai util decat am crezut initial. Mi-a fost oferit si 4815 care mi-ar fi fost si mai util, dar nu avea sonde si fiind eu probabil intr-un moment neinspirat, nu l-am cumparat. 

.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări