Vizitator iceland_szt Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Buna! Incerc sa rezolv o problema, dar nu gasesc nimic care m-ar putea ajuta...Am cunostinte despre fiecare in parte, dar aparent nu stiu cum sa le combin. Daca as avea la dispozitie un senzor CMOS, un ecran LCD, panou de iluminare LED, sursa de putere, ASIC, orice fire si componente electronice(condensatoare, rezistente...) cum as putea crea un sistem prin care sa fac streaming video? Orice informatie ajuta, multumesc! Editat Ianuarie 19, 2016 de iceland_szt Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) O cameră video, o interfață audio, software de captura ecran, un encoder pentru digitizarea conținutului, un editor mass-media, o rețea de livrare si ai ... Live streaming. Apropo , cati ani si ce ... "cunostinte" ai ? Editat Ianuarie 20, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Vizitator iceland_szt Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ok, multumesc, ma asteptam mai mult la o schema, nu doar la enumerarea elementelor pe care le am la dispozitie si le-am scris in intrebare. Am facut anul trecut la facultate o materie in care am invatat despre acestea. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Ce schema tata ? Mai pe romaneste ca ne luasi cu ... streaming video system : 1 bucata camera web; 1 bucata microfon; 1 bucata PC + monitor+ tastatura + mouse; 1 bucata conexiune la net. te abonezi la un site decent / sau nu si te dai cu ... streaming video ... Editat Ianuarie 20, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum