Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina Sharp XL-MP35H

chetantudor

Postări Recomandate

Salut, detin combina din titlu.

1 - nu ii gasesc schema 

2 - un electronist mi-a spus ca i s-a dus laser-ul si as vrea sa caut altul care sa se potriveasca. Aici am o mica problema, adica nu stiu dupa ce sa il caut, banuiesc ca in schema as vedea exact un model sau serial, dar nu am schema. Multumesc pentru ajutor, astept orice sugestii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chetantudor

6

• BUGHIU

4

• zal

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Pune o poză cu mecanismul cd, de regulă are o etichetă sau o ştampilă cu modelul.

.............

Dacă combina e tip cub şi cd-ul sus, e normal să se defecteze uşor, tot aerul cald cu praf se ridică în sus, exact unde-i mai sensibilă. Încearcă întîi o curăţare uşoară cu urechelniţe umezite cu spirt a lentilei, fără să apeşi exagerat, urmărind cantitatea de jeg ce rămîne pe vată.

Link spre comentariu

Nu vad la ce v-ar ajuta schema?! Codul ansamblului laser este trecut pe mecanismul laser,v-a spus acest lucru si colegul ''zal''. Ce va afiseaza cand puneti un cd ? ''Error'' sau ''No disc''?! Are macar tendinta de a invarti cd-ul sau nu? 

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Am spus, probabil, nu ca ma ajuta sigur schema, de unde sa stiu eu ce scrie fiecare firma in manuale...?"No disc", il invarte 1 secunda, pauza 1 secunda, il invarte 1 secunda, pauza 1 secunda si da eroarea

Link spre comentariu

Am spus, probabil, nu ca ma ajuta sigur schema, de unde sa stiu eu ce scrie fiecare firma in manuale...?"No disc", il invarte 1 secunda, pauza 1 secunda, il invarte 1 secunda, pauza 1 secunda si da eroarea

Pe ''capul laser'' sau pe intreg mecanismul nu are niciun cod?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări