Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P.Audio C12-300MB

Vizitator Twister

Postări Recomandate

Vizitator Twister

Salut am cumparat si eu 2 difuzoare C12-300MB am cutie pt ele am tot deci nu e problema ..dar vreau multe pareri despre el coparati-l cu e12-250n, e15-350n sau hp15s mentrionez k va fi folosit impreuna cu ph220 ca horn si pad 52 ca driver ..din cand in cand va fi folosit ca fullrange la kefuri mai restranse

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kenwood_DJ

2

• Sharky

1

• radue

1

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

pai cam asta zic toti cand vad pentru prima data o pereche de boxe : "ce bine suna, basu asta il simti super bine" nu prea auzi pe multi spunand ca ce fidelitate au si ca ce bine se aud inaltele ...

Link spre comentariu

Totusi este vorba despre un difuzor de medii bas nu inalte :smt003 ( dar am inteles la ce te refereai :yawinkle: )Cand auzi o boxa fullrange mi se pare un pic normal ca sa te uiti prima oara la bas...cadn auzi un satelit atunci nu te uiti la cat de jos coboara...Oricum, de la o vreme eu am inceput sa ma uit la cat de puternice sunt boxele pe medii si kick...in rest nu conteaza asa de tare pt mine ( bine restul sa fie cat de cat echilibrate ).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări