Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tragere in banda RC 520

Vizitator paradise660

Postări Recomandate

Vizitator paradise660

Salutare,

Am gasit acest aparat Tehnoton RC 520 si nu am putut sa il abandonez, dupa ce m-am informat am inteles ca acesta nu e pe banda de 88-108. As dori sa stiu cum pot sa il aduc in banda, precizez ca nu am mai facut asa ceva dar am inteles ca trebuie sa fie niste bobine ce trebuiesc modificate.

Multumesc cu aceasta ocazie domnului SOLDAN CONSTANTIN, pentru scheme.

http://www.mediafire.com/view/1j882tj748x107e/RC_520.o.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bigbrother

1

• vio2007

1

• BUGHIU

1

• surubarila

1

Top autori în acest subiect

....Ca idee....: 3900 de lei era pretul lui pe vremea aia!De acord cu metoda d-lui Bughiu.Bobinele(si nu numai) se modifica hai sa zicem usor.La reglaje-i baiu'....Citeste topicul de azi-amplituner Delia si-o sa te convingi.

Link spre comentariu

Ca idee, bobinele L.102.103.104. se scoate 1 spira C105. 114 se micsoreaza cu 10-25%. C109 se reduce la jumatae sau se scoate , si apoi vine partea naspa sa cauti posturile, fara ceva instrumente de masura e greu tare...O zi buna.

Link spre comentariu

In colectia Tehnium,Nr 7/2000 gasiti articolul ing Florin Gruia,care pt cei care vor sa modifice blocul de UUS de Gloria,e de un real folos.Tot in Nr 7/2000,dar International,este o schema de convertor extern(autor ing Petre Predoiu),pt cei care nu vor sa modifice blocul original.

Cum asemanarea cu blocul de UUS al RC520 cu blocul de UUS de Gloria e evidenta,sunt sigur ca in acel articol se vor gasi date utile si explicatii indestulatoare pt ceea ce vreti sa faceti.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări