vergil Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Am nevoie de shema acestui minitv , UNITED TFT LCD 1090 , shasiu JV-805F-A03. Se alimenteaza cu 12v de la baterie acumulator . Pe net am gasit JV-805F-A00 , dar nu seamana deloc . ceva ceva la placa tv Multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Am inteles , "ceva ceva la placa tv" , dar ... CE ? Cu schema , mai greu ! Editat Ianuarie 20, 2016 de leoncris Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Am scris gresit , in loc de virgula am pus punct . Asemanarea este ceva ceva , la placa tv . Rezolvat fara schema . Proprietarul , a inversat polaritatea , si sa puscat dioda pusa pe intrare intre + si - . multumesc . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Avea un nume dioda asta de protectie..... Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ce pot spune , ca este SMD , ceva mai marisoara . În urma buselii nu se poate citi . Fiind pe intrarea tensiunii de alimentare , (contra greselilor) am pus o dioda 1N4007. Spatiul mi-a permis . Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 "contra greselilor" - un raspuns ... elegant ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum