Vizitator Catalin Costy Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 imi poate spune si mie ce piesa ar putea fi ?(tranzistor)? e arsa si as dori sa o schimb va multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Mai nene daca am ajuns sa decopertam aprinderile, facute de ”Gotronic in cutie de chibrite ”si sa le reparam cu dublu pret, cat e una noua, apoi e rau de noi . Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Poate nu mai gaseste de cumparat ca se foloseau la masini mai vechi sau poate asta e placerea omului s-o repare. Oricum acela e un tranzistor ,depinde daca e cu sau fara dioda,Daca pe pcb are dioda intre e-c atunci trz e fara dioda si merge unul pt baleiaj rizontal tv Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Mda si asta este drept . Daca am sunat la magazinu de pieseAuto mi sa spus ca; sunt 2 modele ,facute de Malvina Deva si Gotronic , 28 lei Gotronic 58 lei Malvina Deva Acolo intradevar este un tranzistor dar oare nu se vede chiar nimic pe el? Editat Ianuarie 19, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator Catalin Costy Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 nultumesc ptr raspunsuri am 3 aprinderi dintrastea am desfacut una si tranzistoru ala e crapat si nu se vede nimik pe el ma gindeam daca se merita a fi reparat mi lea dat si mie un prieten care le-a avut pe o motocicleta si sunt arse toate( poza e luata de pe net) Unde sunt aprinderi cu 28 lei? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Cauta pe net Gotronic si suna-i . garantat iti vor face un pret bun Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Acolo merge perfect și BU931....http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000005.pdf Link spre comentariu
pcostica Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 imi poate spune si mie ce piesa ar putea fi ?(tranzistor)? e arsa si as dori sa o schimb 22.jpg va multumesc pune in loc IRGS14C40L este un IGBT pentru aprinderi auto mai multe detalii gasești cu Google. Baftă! Link spre comentariu
Vizitator Catalin Costy Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Cauta pe net Gotronic si suna-i . garantat iti vor face un pret bun da 60 de lei cu tot cu transport Acolo merge perfect și BU931....http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000005.pdf multumesc ptr ajutor o sa incerc sa vad ce iese am un tranzistor TIP122 nu ar merge? Editat Ianuarie 19, 2016 de Catalin Costy Link spre comentariu
Vizitator Catalin Costy Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 pune in loc IRGS14C40L este un IGBT pentru aprinderi auto mai multe detalii gasești cu Google. Baftă! multumesc seamana bine cu cel de pe placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum