ahegyes Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Acum vin cu un un subwoofer de 12" cu membrana pasiva. Difuzoarele folosite sunt Scanspeak si una peste alta e un proiect interesant la care am muncit cu multa placere. Enjoy! http://diy-audio.ro/boxe/pentasub-subwoofer.html Link spre comentariu
Vizitator Iordache Silviu Gabriel Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Felicitari! Lucrare ingrijita! Link spre comentariu
kobold Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Felicitari pt. proiect! Se vede ca esti expert, ai si scule pe masura Link spre comentariu
red93 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Arată foarte bine! Felicitări! O lucrare excelentă ca de obicei! Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Multumesc pentru aprecieri! Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Keep walking ! Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Salutare @ahegyes , materialul insonorizant folosit este cumva identic cu acesta din urmatoarea poza? Sau doar asa am impresia cum este facuta poza de la distanta? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Drept sa spun nu pot sa imi dau seama ce material e ala din poza, in mod cert este ceva asemanator. Am vazut multe tipuri de fonoabsorbante, unele albe, altele de alta culoare. Cele albe seamana mult intre ele dar totusi sunt mici diferente. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Cel din poza pusa de mine seamana mult cu izolantul termic de tip folie care se foloseste la parchet, doar ca este mai gros, un fel de plastic/polipropilena moale. Am impresia ca cel din constructia sub-ului prezentat este de tip fibre, asemanator cu vata,........ sau ma insel? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Da - este un fel de vata.... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Apropo, frumos proiectul..... ma gandesc ca suna super..... N-am vazut portul de bas, sau este in cazul acesta inlocuit de membrana pasiva? Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Cam la ce pret se pot achizitiona difuzorul+membrana pasiva si este prea mult pentru o camera de 5X4m? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Da, pai fix asta e menirea membranei pasive - sa inlocuiasca teava de reflex. Difuzorul e undeva la 200 euro bucata, membrana pasiva e vreo 130 euro bucata - la care se mai adauga transportul. Nu e prea mult pt 5x4m pentru ca are cross activ si il poti domoli daca e prea nervos. Link spre comentariu
bercenaru Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Cum se aude din pricina cutiei pentagonale? Ca banuiesc ca isi pune amprenta pe sunet. Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Aaaa, nu cred sa aiba vreun efect cutia pentagonala. E pur si simplu de aspect. Lungimea de unda la frecvente de sub 200hz e mult prea mare ca sa se produca unde stationare in interiorul cutiei. Editat Ianuarie 21, 2016 de ahegyes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum