iuliantv Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 http://www.filedropper.com/17mb97smart32inchdvb-c-s-tves315wndl-2dn02_1 Link spre comentariu
Vizitator neckro Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 (editat) Salut. Am un Finlux 49F277 de la Metro si caut un firmware. Cred ca are aceeasi placa de baza MB9x, sau? https://imagebin.ca/v/3JkiycCapQCC Editat Aprilie 20, 2017 de neckro Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Pai de unde sa stim noi? Nu mai bine il desfaci si ne spui ce cod are mb si display Link spre comentariu
Vizitator neckro Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Am priceput. Ma gandeam ca din service menu se poate vedea asta. Multumesc Sassu! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Am priceput. Ma gandeam ca din service menu se poate vedea asta. Multumesc Sassu! Pai daca este functional de ce vrei sai pui firmware? vrei sal strici mai rau de cit este , un firmware nepotrivit va va duce la o suma mare de reparatii la un service Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Daca se face apdatare prinde mai multe posturi straine pe digitala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Daca se face apdatare prinde mai multe posturi straine pe digitala. Chiar crezi treaba asta? Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Chiar crezi treaba asta? http://www.elforum.info/topic/123714-depanari-radio-tv/?p=1525154 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 21, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Daca se face apdatare prinde mai multe posturi straine pe digitala. Eu asa ceva nu am mai auzit. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Chiar crezi treaba asta? chiar e adevarata treaba ,daca esti client r..d s prin grila r..d..s si cea de u..p..c ,si invers daca esti(personele de fata se exclud) ,,copac,, si crezi treaba asta,inseamna ca nu stii sa cauti canale digitale.si ar trebui sa te multumesti cu analog cu antena externa tvr analog cat o mai merge Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 chiar e adevarata treaba ,daca esti client r..d s prin grila r..d..s si cea de u..p..c ,si invers daca esti(personele de fata se exclud) ,,copac,, si crezi treaba asta,inseamna ca nu stii sa cauti canale digitale.si ar trebui sa te multumesti cu analog cu antena externa tvr analog cat o mai merge Chestia cu RDS-ul, sa ai mai multe programe o stiu de mult, ca si eu am RDS-ul, nu ca prinzi mai multe programe, tot alea sint, doar ca ti-le deblocheaza(pe cartela.. parca asa ceva...)pentru un tarif.....colegu UN CETATEAN a spus clar ca prin update de soft prinde mai multe posturi pe digitala....oare asa sa fie..... Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Prinzi tot si decodate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Prinzi tot si decodate. Am o multime de programe codate la cablu RDS....HBO Romania, HBO3, HBO2 HD, Cinemax, Cinemax2 si lista poate continua ca e lunga...... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Am o multime de programe codate la cablu RDS....HBO Romania, HBO3, HBO2 HD, Cinemax, Cinemax2 si lista poate continua ca e lunga...... Eu nu cred ca functioneaza,chiar asa fraieri sa fie cei de la rds? eu sunt tot pe digital rds si cand am vrut sa bag digi film am platit si am asteptat sa deblocheze de la ei programul asa ca nu vad cum prin update de soft deblochezi programele. Daca iti iese Costica sa-mi zici si mie Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Eu nu cred ca functioneaza,chiar asa fraieri sa fie cei de la rds? eu sunt tot pe digital rds si cand am vrut sa bag digi film am platit si am asteptat sa deblocheze de la ei programul asa ca nu vad cum prin update de soft deblochezi programele. Daca iti iese Costica sa-mi zici si mie se poate dacai ai un 1. cam destept 2. decodor care stie mai mult decat fta 3.un tv smart putin modificat si conectat la net ce comunica cu un anumit server contracost ,sau un tv modificat cu emu ce stie de key eu am una din variante si nu sant conectat la net si merge de mai bine de 3 ani cu mici modificari editari la cateva luni,si asta de cand gigi satelit a trecut in n3 pe cablu tot in n2 a ramas ,sau merg simultan n2 n3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum