Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canton Nestor 702 vs Magnat Mig Ribbon 7

Vizitator Depecher

Postări Recomandate

Vizitator Depecher

Va propun celor care au ascultat cate ceva din gama aceasta de boxe,daca ar fi sa alegeti o pereche din cele prezentate,care ar fi aleasa si de ce?

Sunt pus in situatia aceasta si in doua saptamani trebuie sa aleg una dintre ele.

In general ele vor lucra 80% pe un amplificator(stereo) Onkyo 8690,avand ca sursa un cd tot Onkyo.

Stiu ca multi imi vor spune sa le aleg pe cele care imi plac mai mult la "ureche",dar ma gandesc totusi ca fiind pe un forum sa aud si parerile voastre.

Magnaturile cred ca sunt un pic mai vechi ca productie decat Cantonurile.

Daca este de vreo importanta va spun:

Locuiesc in apartament si genul de muzica preferat este cel din anii '80 oprindu-ma undeva la inceputurile anilor '90.(Dupa aceea ,dupa parerea mea ,muzica nu mai este pe gustul meu).

Va astept cu ceva comentarii si pareri daca aveti ceva timp!

post-186624-0-83738900-1453164896_thumb.jpg

post-186624-0-08932000-1453164908_thumb.jpg

Editat de Depecher
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

• adrian lucian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lasand la o parte criteriile de gust, eu as alege Canton pentru ca sunt mai noi (deci mai putin imbatranite). De asemenea sunt mai usor de amplasat din cauza ca au bass-reflex in fata iar inaltimea le aduce mai aproape de nivelul urechii.

PS: vezi ca la Magnaturi suspensiile la basi par schimbate. In rest sunt foarte bune Magnatarile, eu am Sonobull 26 (seamana foarte mult cu acestea) si sunt foarte calitative.

Link spre comentariu
Vizitator Depecher

Da intr-adevar ,suspensiile la Magnaturi sunt schimbate,cele de la Canton sunt de cauciuc.

Influenteaza acest lucru sunetul ?Eu unul nu le-am ascultat cu suspensiile originale.

Aveti idee care ar fi cota de piata pt ele la ora actuala?

Editat de Depecher
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări