Vizitator Depecher Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Va propun celor care au ascultat cate ceva din gama aceasta de boxe,daca ar fi sa alegeti o pereche din cele prezentate,care ar fi aleasa si de ce? Sunt pus in situatia aceasta si in doua saptamani trebuie sa aleg una dintre ele. In general ele vor lucra 80% pe un amplificator(stereo) Onkyo 8690,avand ca sursa un cd tot Onkyo. Stiu ca multi imi vor spune sa le aleg pe cele care imi plac mai mult la "ureche",dar ma gandesc totusi ca fiind pe un forum sa aud si parerile voastre. Magnaturile cred ca sunt un pic mai vechi ca productie decat Cantonurile. Daca este de vreo importanta va spun: Locuiesc in apartament si genul de muzica preferat este cel din anii '80 oprindu-ma undeva la inceputurile anilor '90.(Dupa aceea ,dupa parerea mea ,muzica nu mai este pe gustul meu). Va astept cu ceva comentarii si pareri daca aveti ceva timp! Editat Ianuarie 19, 2016 de Depecher Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Lasand la o parte criteriile de gust, eu as alege Canton pentru ca sunt mai noi (deci mai putin imbatranite). De asemenea sunt mai usor de amplasat din cauza ca au bass-reflex in fata iar inaltimea le aduce mai aproape de nivelul urechii. PS: vezi ca la Magnaturi suspensiile la basi par schimbate. In rest sunt foarte bune Magnatarile, eu am Sonobull 26 (seamana foarte mult cu acestea) si sunt foarte calitative. Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Da intr-adevar ,suspensiile la Magnaturi sunt schimbate,cele de la Canton sunt de cauciuc. Influenteaza acest lucru sunetul ?Eu unul nu le-am ascultat cu suspensiile originale. Aveti idee care ar fi cota de piata pt ele la ora actuala? Editat Ianuarie 19, 2016 de Depecher Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Canton, Magnat sunt prea "nemtesti" la sunet, Canton au o medie mai naturala, parerea mea. Le stiu f. bine pe ambele, le-am pastorit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum