incubus Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Este acest radio de buzunar Sharp Model BP-170 As vrea sa scot placa de circuit imprimat dar nu este prinsa cu suruburi ci prin presare am impresia. Nu imi dau seama cum sa fac ca sa nu crap/stric carcasa de plastic care este foarte dura. Asa cum se vede in foto, placuta este fixata direct in carcasa in acele puncte. Ma puteti sfatui cum sa o scot si evident cum sa o fixez la loc? De asemenea as vrea sa stiu daca pot gasi schema acestui aparat. Va multumesc Editat Ianuarie 18, 2016 de incubus Link spre comentariu
costi75 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Incercati sa incalziti cumva aceasta carcasa(pe un calorifer), fiind de plastic,ar trebui sa devina mai maleabila. Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 sau cu un pistol cu aer cald Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) O parghie facuta cu o surubelnita lata , plata , pozitionata intre carcasa si cablaj deasupra "urechiusei" notata cu 1 atat pentru demontare cat si pentru ... fixare. E totusi plastic , deci ceva elasticitate are iar o deformare de 0.5-1mm rapotrata la o lungime de 100-120mm nu poate conduce la ... deteriorari. Ceva ... asemanator : Editat Ianuarie 19, 2016 de leoncris Link spre comentariu
incubus Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Va multumesc pentru raspunsuri. Stau si ma intreb de ce a gandit japonezul la vremea aceea modul acesta de fixare prin presare fara suruburi. Carcasa este destul de groasa si dura (tare).Am vrut sa scot placuta dar exista riscul foarte evident sa se fisureze-crapa atat carcasa cat si placuta de circuit imprimat. Cum or fi montat-o ei in fabrica? M-am gandit si eu la un moment dat cu aer cald de la foen. Alte pareri?...a mai intampinat cineva o carcasa cu astfel de prindere? Link spre comentariu
incubus Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Chir nu stie nimeni o chestiune asa simpla? Cum se scoate/monta la loc? Prin culisare? Am incercat sa o scot dar carcasa se incapataneaza sa opuna rezistenta si chiar nu doresc sa stric ceva. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Esti ca ala care moare de foame cu slanina'n fata , de teama sa nu se taie'n cutit . Mama ei de ... carcasa ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Esti ca ala care moare de foame cu slanina'n fata , de teama sa nu se taie'n cutit . Mama ei de ... carcasa ! exact bine zis daca reparam si noi tv-uri asa ne uitam doar la el si nu actinam din cauza ca ne curentam mama ei de carcasa Link spre comentariu
incubus Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Ma bucur ca sunteti atat de veseli, insa nu credeti ca am incercat sa scot placa inainte sa postez aceasta chestiune? Nu este prima carcasa de radio ce o deschid. Insa repet, poate se intelege, in cazul acesta este atat de prinsa incat daca insist mai cu putere se crapa,rupe placa care este si asa subtirica. Am incercat asa cum mi-au sugerat colegii mai sus. Nu pot sa o scot. Nu sunt un găgăuţă sau nepriceputeanu. Pe unii poate ii amuza povestea, insa doresc un sfat din partea cuiva care a mai intampinat ceva asemanator si a reusit sa demonteze radioul fara sa se distruga ceva. Editat Ianuarie 22, 2016 de incubus Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 trimitel la mine sil desfac eu til trimit inapoi il faci si il trimiti inapoi pentru asamblare sil trimit inapoi Link spre comentariu
incubus Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Va multumesc mult dl. Harhas Florin. Daca nu voi reusi, va contactez. Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum