validae Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Vă salut, am primit acest tv LCD chinezesc, pe nume ,,Lustar,, și afișează tot felul de dungi, la început colorate, apoi devine alb cu dungi verticale subțiri și colorate. Am măsurat tensiunile scoase de sursa externă și de regulatoarele LDO de pe placa logică (2,5V, 3,3V, 5V) și sunt toate în regulă. Nu am idee ce ar putea să aibă, suspectez display-ul ori integratele GM8284C. Aveți vreo experiență cu astfel de tv ?, nu am găsit nimic despre el încă.. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Ar trebuii incercat sa curatati contactele de la panglicile de legatura dintre t-con si display,dar si cablul/panglica ce leaga t-con de main board.Oricum daca nu se rezolva asa nu ramane decat t-con sau display,iar eu inclin spre acesta din urma. Editat Ianuarie 18, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Televizorul este al unei nepoate, mai mult se uita fetiţa ei la el fiind de 15 Inch....Am verificat deja cuplele către T-Con şi arătau OK, mari speranţe nu prea mai am.... Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Cod main , sursa ... ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Sursa este una externă, de 12V/3A şi este în regulă, probată la maxim. O să văd diseară ce şasiu are chinezăria, toată electronica este pe o plăcuţă de circa 15 x 5 cm, invertorul este pe o plăcuţă separată. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 http://monitor.espec.ws/section31/printview252626.html Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Este asemănător, dar cu unele diferenţe, cel de la mine e CCFL iar între şasiu şi display este un modul (un fel de T-Con) cu două integrate GM8284, cum se vede în a două imagine din prima postare... sonorul merge bine, imagine lipsă. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 display defect 90% Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 De asta mă temeam şi eu....mulţumesc de intervenţie. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Am desfăcut și panelul și am inspectat conexiunile flexibile, am făcut ceva fotografii la etichete, poate știe cineva unde aș putea găsi un display convenabil.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum