Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Hyundai 26L43 TFT LCD

Postări Recomandate

As dori sa stiu ce telecomanda merge la acest televizor.Motherboard L6-B Y51.190-05.Ar fi buna o fotografie cu telecomanda originala.Am vazut ca are doua selectoare deci e PIP.Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheo23

4

• palcu ion

4

• Florinel TV

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

atentie ca telecomenzile mai seamana intre ele si au alte coduri si nu va merge 

Y10187R, ZR4187R

uite un exemplu tel. merge numai la aceste tipuri de tv si arata la fel dar are alt cod
BUSH PDP42TV003 D4A000,
ONN AO17LC, M7C000, KMK01, LCD, 
ONN AO26LC, P7E000, KMK01, LCD,
PROSONIC 20LCD57X,
PROSONIC 20LCDTVB20,
PROSONIC 26LMC29,
PROSONIC 30LCDTVB30,
PROSONIC 32LCD57X,
PROSONIC 32LMC31,
PROSONIC 42LCD57X,
PROSONIC 42LMC34,
PROSONIC 42PLASMAL6B,
PROSONIC B20LG,
PROSONIC EFS000,
PROSONIC LCD26X57,
PROSONIC TVB30,

post-223979-0-46883300-1453145591_thumb.jpg

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

D-le Palcu fotografia ma ajuta sa gasesc o telecomanda din oferta interna care nu ofera date complete despre tipurile de tv compatibile cu acestea.

din pacate oferta interna nu cuprinde pe cea din poza care este exclusiv fabricata in vest,la noi este valabil in cel mai fericit caz un cod  de emisie ir sau ceea ce se gaseste in baza de date tc programabile

Link spre comentariu

din pacate oferta interna nu cuprinde pe cea din poza care este exclusiv fabricata in vest ...

vest  inseamna  2  questii  mari  si  late ...

1--  originala  oem  este  fabricata  de  firma  beko ,  care  este  turceasca  101% .

2--  clona  este  fabricata  in  china .

... cum  s-ar  zice  mai  pe  romaneste ,  ambele  variante  sint  cit  se  poate  de  vestice ... :rzb

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa programez o universala si pot accesa meniurile , mai putin functia PIP.Telecomanda originala costa cam mult iar tv-ul e mai vechi si nu merita.Multumesc pentru raspunsuri !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări